Hur jag träffade Rasmus


Typ den enda bilden på oss båda

Fick denna frågan i kommentarsfältet häromdagen och kände att det va jag ju tvungen att svara på.

Vi träffades faktiskt ute på en klubb/discotek/bar/krog/danställe (vad ni crazy kidz kallar de nuförtiden) här i Göteborg. Det va i oktober om jag inte minns fel, när jag också Rebecca skulle ut en kväll så tog vi en paus i dansandet och hängde lite i ett tystare hörn. När vi stod där så kom de ett gäng med killar och ställde sig vid oss av ännu okänd anledning, jag minns att jag tänkte att dem hade snygga kläder när den ena killen ställde sig vid mig och började prata då kom en av de andra killarna fram och frågade ifall hans kompis och jag kände varandra och rolig som jag är sa jag "ja vi är gamla barndomsvänner"  fast vi aldrig träffats förut, så då sträkte han fram handen och sa att han hette Rasmus.

Självklart slutade de inte där utan killarna skulle ju bjuda oss på något och allt vi ville ha va vatten så det skulle Rasmus bjuda mig på, men som ni säkert vet eller inte vet så är det svårt att få uppmärksamhet i baren så rätt som det va hade Rasmus kompis redan fixat vatten till oss.

Efter det så smsade vi en del och han insisterade på att bjuda mig på en fika eftersom att han misslyckades med att bjuda mig på vatten haha, detta va ganska nytt för mig då jag inte brukar "plocka upp" killar på krogen precis. Men sagt och gjort så fikade vi och bara klickade på något vis. Så vi träffades en del och bara gick runt i stan hand i hand och pratade och pussades. Sen efter ett tag så blev det vi och jag kunde inte vart gladare!♥

Så när folk säger att det händer när du minst anar det, det händer när du minst anar det!

Kommentarer
Postat av: Lowi

Ja va kul! Tack! :) framöver så ska jag trycka upp dom på bland annat tygpåsar! Säg till när inlägget är uppe, ska bli spännande att läsa :)

2011-12-27 @ 22:22:41
URL: http://whoshotlowi.blogg.se/
Postat av: Emma

ååh va gulligt!

2011-12-27 @ 23:02:25
URL: http://emmaakessons.blogg.se/
Postat av: w e n d e l a

Fin blogg du har!

2011-12-27 @ 23:33:35
URL: http://wendelawonka.blogg.se/
Postat av: carro

Åh gulligt Hihi :)

2011-12-28 @ 00:56:54
URL: http://speciialneeds.blogg.se/
Postat av: josefin mandarin

vad gulligt

2011-12-28 @ 02:31:08
URL: http://mkeys.blogg.se/
Postat av: Luisa

Underbart!

2011-12-28 @ 12:07:13
URL: http://kolhuvet.blogg.se/
Postat av: Madeleine/Sister Disco

något liknande hände mig också med mitt förra ex. en kväll i början av februari så fick jag veta typ 2 timmar innan att ett visst bra band skulle spela här i Göteborg. och jag såg det på en bekants Facebook-logg och såg även att en gemensam vän hade snappat upp det och ville gå, men visste inte med vem. så jag insisterade på att följa med. var egentligen opepp och hade inte pengar till öl men tänkte vad fan. och där träffade jag nya människor, hennes vänner och började prata med en viss kille (som dessutom är synthare och annars kanske inte skulle se ett sådant band). när spelningen var slut gick jag bak till honom och vi gick till nedervåningen när han höll sin hand mot min rygg. och på dansgolvet började vi hångla, resten av kvällen.

och så träffades vi ett tag och var sedan tillsammans i ca 6 månader. hade jag inte åkt dit så hade vi aldrig träffats, då jag och min vän inte var så tighta. och dessutom hade jag inte fått en hel hög med nya nära vänner. så du har rätt -det händer när man minst anar det!

2011-12-28 @ 22:41:05
URL: http://sisterdisco.blogg.se/
Postat av: JW Photography ♥

Aww vad gulligt :D Ni är riktigt söta! :)

2012-01-11 @ 13:55:45
URL: http://crossthehills.blogg.se/


Läs nedanstående före du kommenterar

OM REDIGERING

-Jag redigerar alla mina bilder i photoshop cs5

-Jag har förklarat hur jag redigerar dem, kolla under photoshop & tips!OM KAMERAUTRUSTNING

-Jag fotar med en NikonD90

All reklam eller spam kommer att raderas
:

Vad har du på hjärtat?

Namn:
Kommer du hit ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Kontakt: fanny.mattila@live.se Flickr Tumblr Portfolio Lookbook