Ta sig tid att göra träning roligt + Tips

Jag vet att det är många som inte "orkar" eller "hinner" träna. Men då säger jag att det handlar om att prioritera och ni proriterar antagligen inte träningen först eftersom att det inte intresserar er. Varför intresserar det er inte då kan man undra, din kropp är ditt tempel, din kropp är det enda du skall leva med hela livet varför i hela friden intresserar det er inte?

Jag tror att för att man skall bli intresserad av träning, kost och hälsa måste man börja någonstans och när man väl har satt igång, när man har fått in alla den dära faktan i hjärnan, börjat göra de dära gruppövningarna på gymet som får dig att le och klara den dära yoga posen som får dig att känna dig stark tror jag att då, då intresserar det er.  Och jag tror att det är först när man tycker att träning, kost och hälsa är roligt och intressant som det kan få än att få bra resultat.

"Doing what you love leads you to happiness and good health. Activities that make you feel free, connected, calm and capable reinforce habits that keep creating the same feelings. Activities that make you feel anxious, stressed, and not good enough also lead to reinforcing habits. The activity itself doesn’t matter. What matters is how you feel about it. How you practice is most important."- Tara Stiles


Så ett slags träningstips från mig är att läsa, läs lite om vad som händer i kroppen, kolla lite informativa videor, lär dig (!!) och fram för allt försök. Försöker du inte träna kommer du troligtvis aldrig tycka att det är det minsta roligt eftersom att du kommer att känna dig kass. Man måste pusha sig själv över den där gränsen när man tror att man inte klarar mer, för det är när du faktiskt klarar mer som du börjar tycka det är roligt.

TIPS TIPS TIPS TIPS TIPS TIPS
Matrevolutionen - grymt intressant video!
5 Foods to never eat - Något att tänka på!
Gå dig i form - Promenader ♥
Vanliga misstag - WORDS!


Från tumblr

Kommentarer
Postat av: julie anett

Åhh, jeg blir så inspirert!

2012-06-18 @ 01:05:10
URL: http://spangebu.blogg.no
Postat av: Jorunn Lavonius

Tycker dock det är lite hemskt då du lägger upp bilder på tjejer med helt platta magar och magrutor, det är väl ändå inte en snygg mage man verkligen ska sträva efter utan en hälsosam kropp? Annars tycker jag det är jätteintressant och inspirerande att läsa kost- och träningsinlägg!:)

2012-06-18 @ 20:21:48
URL: http://jehl.blogg.se/
Postat av: Johan FOTO

Tror inte du skrivit den rutan, men ville bara poängtera att frukt innehåller socker så den motsäger sig själv ;)

Svar: Haha nej inte jag som skrivit det
fannyelina

2012-06-23 @ 10:44:31
URL: http://aconseguir.blogg.se


Läs nedanstående före du kommenterar

OM REDIGERING

-Jag redigerar alla mina bilder i photoshop cs5

-Jag har förklarat hur jag redigerar dem, kolla under photoshop & tips!OM KAMERAUTRUSTNING

-Jag fotar med en NikonD90

All reklam eller spam kommer att raderas
:

Vad har du på hjärtat?

Namn:
Kommer du hit ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Kontakt: fanny.mattila@live.se Flickr Tumblr Portfolio Lookbook