"Maybe, there's a moment growing up when something peels back..Maybe, maybe, we look for secrets because we can't believe our minds..."

En inblick i min hjärna för att ni ska förstå, om de går att förstå.

Jag vet inte vad det är med mig, så himla ostabil. Ena stunden vill jag allt och ena stunden vill jag ingenting. Ena stunden är jag gladast i världen och andra tänker jag fuck this. Jag tycker inte om internet, bloggar, jag tycker inte om att blogga. Jag tycker inte om den dära jävla jakten efter premenuranter, efter likes, efter hearts efter bekräftelse och jag tycker inte om att jag är i den världen och bidrar till den världen. Hur kan man komma ur?

Jag har noll lust till att blogga, de kittlas i benen och jag får ont i magen när jag gör det. Just nu. Att få mail är det värsta som finns, så jävla tråkigt att svara på mail, hatar att känna att jag måste. Jag vill inte jagvillintejagvillintejagvillinte. Samtidigt är det mysigt med regn, det är mysigt att smsa, smulor i sängen är sämst, jag är så sjukt sugen på godis fast nej nej nej. Jag vill att det ska bli måndag så jag kan skicka mina referenser så jag kan få åka till Usa snart, vill så himla mycket att det ska hända något nu! Jag vill jobba på event men allt bara krockar, jag vill köpa kläder men får inte, får inte använda pengar. Jag hatar modebloggar för dem är så jävla snygga hela jävla tiden.

Mumford and sons är så bra att jag får ont i magen och ibland vill jag gråta när jag tänker på att jag missar dem på Hultsfred i sommar. "Ska du till hultfred i sommar?" "nej.. men jag vill jätte mycket" "fan vi som hade behövt fylla två platser i bilden" Åh det hade vart perfekt, fanfanfan. Jag måste bli ekonomisk igen. Instagram är kul ibland i alla fall och jag gillar mat. Tänk USA Fanny, snart USA...Kommentarer
Postat av: d e t o n a t e

Känner igen mig väldigt mycket i din text. Sådant är jättejobbigt :(Om du inte har någon lust till att blogga tycker jag du ska lägga bloggen åt sidan lite och sedan komma tillbaka när det känns rätt igen. Vi finns kvar :)

2012-06-10 @ 18:43:50
URL: http://detonate.blogg.se/
Postat av: linnea,

skojar du? vill också se mumford and sons :((..

visste inte ens att de skulle dit, stor koll!hoppas det löser sig med aupair grejen snart och att du får åka iväg till usa :) hade faktiskt också tänkt göra något liknande efter gymnasiet .. om jag vågar ;)

2012-06-10 @ 19:35:23
URL: http://dinnerandamovie.blogg.se/
Postat av: sofia

åh, du tar så himla fina bilder! :)

2012-06-10 @ 19:57:22
URL: http://ssofiiaas.blogg.se/
Postat av: Emily

Ååh du är så fin, fina fina du! Jag vet precis hur du känner. Nu vill jag inte "sätta diagnos" eller så, men jag själv har haft det så och fick tillslut diagnosen Bipolär sjukdom, och efter det fick jag en medicin som hjälper jättebra.Om du mår dåligt tror jag att det är viktigt att bara tänka på digsjälv, vad får dig att må bra? Vad tycker du om? Och strunta i allt som gör att du mår dåligt!Hoppas du får det lite bättre snart!2012-06-11 @ 09:48:05
URL: http://syntheticdarkness.blogg.no
Postat av: Lillage

sv: ja jag vill ju gärna det :) kanske något att prova på i veckan! :D ja det är kul och motiverande att träna på gym tycker jag! men man kan faktiskt göra mycket hemma också, men vill man ha tillgång till hantlar, bollar, mattor och olika redskap man kanske inte har hemma så är det super :)

2012-06-11 @ 18:53:28
URL: http://lillages.blogg.se/


Läs nedanstående före du kommenterar

OM REDIGERING

-Jag redigerar alla mina bilder i photoshop cs5

-Jag har förklarat hur jag redigerar dem, kolla under photoshop & tips!OM KAMERAUTRUSTNING

-Jag fotar med en NikonD90

All reklam eller spam kommer att raderas
:

Vad har du på hjärtat?

Namn:
Kommer du hit ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Kontakt: fanny.mattila@live.se Flickr Tumblr Portfolio Lookbook