Charmigt
För jävla härligt att bo på landet om sommrarna må jag säga! igår sprang jag omkring bland alldeles för högt gräs i hopp om att få den perfekta bilden, det fick jag inte. Men det var en härlig kväll.
I mer än säkert tre år har jag suttigt och läst i en hängstol som vi har upphäng i ett stort träd på trädgården.Nästan varje (solig) kväll(eller iallafall många)har jag suttigt där och läst och gungat lite för mig själv. Det tillhör sommaren. Mumms!
Därför får ni en otroligt charmig bild på mig och mina ben,med ett par allt för gamla skor som borde vara slängda för längesedan då sulorna nästan lossnat. Men alla har sina favoriter och dem åker inte i sopporna än på ett tag vill jag lova.haha

Redo för beach 09.Okej det var lite att ta i, det finns fortfarande mycket som kan förändras oh förbättras. Men i vilket fall har jag köpt ny Bikini. Så här fin är den.Lila och guld. Jag vet jag vet ,man får inte lägga ut nakenbild då är man typ bad girl! men det är faktiskt skillnad på mig och ... andra. haha. Köpte den på H&M för si och så mycket pengar, jag glömde memorera det. Men funderar på att köpa en jag sett på gina också. Får se hur det blir med det, min ekonomi är inte så stabil hah.

TralalaaJag hade planerat att ladda upp bilderna på Line som jag tog för längesedan men det funkade inte, så ifall ni vill se dem (och tro mig det är värt det) så har ni länken till min bdb här.Istället laddade jag upp dena bild, det får duga. Jag klurar och funderar på någon ny fottoide jag försöker faktiskt skärpa mig med att bara ta kort på blommor, det är svårt må jag säga. Idag fick jag tag på Lines system (Canon eos 450D) och knäppte några kort på Leo med mera, jag kände att kameran passade perfekt i min hand och hade lust att göma den i mitt rum eller något liknande, men det skulle blivigt kaos då. Så den tanken försvann snabbt! Därimot fick jag andra tankar som jag inte kan glömma.
Tänk er mig med en egen system, jo det skulle vara helt fantastiskt.
Men då är det såhär: jag vill inte ha en sådan kamera som Line har för ,hallå tråkigt värre. Men jag vill inte heller ha en sämre än henne för ,hallå Jag vill vara bäst! och jag kan inte köpa en bättre för det har jag inte råd med. Då tänker man köp inte Canon då, men det vill jag för jag älskar dem. Vad gör man?

illusion.
And I wonder where these dreams go When the world gets in your way
What's the point in all this screaming? No one's listening anyway.

Johanna och Leo
Igår kväll hade johanna och jag en liten footoshoot
, haha vi får alltid för oss att göra det på kvällen fråga mig inte varför.Bara så det är. Här fick ni en lite blanding av bilder och ja ni ser rätt det existerar ingen skärpa på bild nummer fyra uppifrån. haha Så vad tycker ni? jag gillar den första bilden fin!
Nästa gång johanna och jag tar kort ska jag göra henne till någon slags asiat ellr liknande , blir spännande. Men nu skall jag se på film och sova skall upp tidigt imorgon och jobba!

MidsommarJust nu sitter jag här i ensamheten, lika bra att jag vänjer mig för om några månader är alla borta endå. Lucas går ut i Lumpen och Ian ja han skall nog åka till England och jobba. Dock är mamma och pappa här då till skillnad från nu. När mamma och pappa skulle åka till en Midsommarfest så ringde det och mamma var tvungen att åka ner till sjukhuset, för att morfar kanske dör. Det känns som jag har sagt det så många gånger nu man undrar om han inte bara kan få sluta lida. jaja det har iallafall vart en otroligt tråkig midsommar men vad gör väl det vi brukar inte fira högtider så värst mycket endå.
För någon timmasedan gick jag faktiskt ut och plockade en blommbuket ful blev den haha men jag gjorde ett desperat försök att få lite sommarstämmning och kanske lyckades en aning trots att det inte var någon sol. Nu skall jag ta något att äta och se på en film ,det blir nog en bra avslutning på dagen.

Tur i spel otur i kärlek, var det så?


Haha visst, jag har otur i båda.Jag tror att det största jag någonsin vunnit var en paradis chokladask på Liseberg och då var det ändå inte jag som bestämde vart pengarna skulle ligga haha. Men jag bestämde mig för att vara med i denna tävlingen, det skadar inte att testa.

tralalaa
Tänka sig jag orkade redigera några bilder jag tog för ett tagsedan.Jag orkade inte ta nya bilder nej nej men redigera lite gamla kan jag göra när jag känner att jag behöver påfyllning i bloggen.Jag gillade bilden högst upp mest, tänk er den med en system det skulle bli så mycket renare skarpare och hela allt bara mm!
Nu har jag avklarat första jobbveckan och det återstår två, detta kommer ju gå bara bra tror jag. Redan andra dagen kännde jag mig hemma och barnen är för söta.Kanske tar med mig ett hem vem vet.För övrigt har jag vart allmänt arg sur irreterad ledsen de senaste dagarna vet inte varför så har jag vrt elak är det inte menigen. haha det är inte lätt när det är svårt säger jag bara! 

One Two Three Four Tell me that you love me more.


Har inte så mycket att säga förrutom att jag känner att jag måste säga, jag har ingen inspiration varken till fotografering eller något annat förrutom vänner. Jag vill bara ha en massa kul helatiden så kom och ge mig. Jag förlorar massa bevakare på bdb och det gör mig ledsen dock kan jag förstå det, blommor är inte det roligaste men jag skall försöka bättra mig. Både här och på bdb. Medans jag jobbar och står i får ni nöja er med denna underbara bild haha.

Didn't make sense not to live for fun
Den trettonde juni hade johannas födelsedagsfest(grattis i förskott) , och jag kan inte säga annat än att festen blev lyckad. Det var många olika där och många hitta nya vänner märkte jag, så himla kul!
Jag vet inte om jag fick med alla på bild, men vad gör väll det ni vet att ni va med iallfall. För fler bilder kan ni titta in här.

Your brain gets smart but your head gets dumb

De senaste dagarna har varigt så lyckade så jag gör hela TRE inlägg med bilder från dessa dagar.dåså slå dig ner bekvämt för nu kan det bli en del bilder. (kompisbilder , om du tycker det är tråkigt kan du markera som läst direkt) Jusdet jag måste nämna att jag har inte tagit alla bilder så jag tar inte åt mig äran på något sätt alls.
Den tolvfte juni var tanken att vi skulle gå på Timbuktu på Liseberg, men låt oss bara säga att det blev ändrade planer. Vi Drog hem till Hanka och hade lite fest,det var trevligt och otrevligt för vissa haha. Människor är allt bra konstiga ibland. Vi träffade lite nytt folk och några av dem fick även komma till Johannas fest dagen efter.
Jag hade inte så många bilder från denna dagen så detta är de bilder jag tyckte var charmigast så att säga.

So much to do so much to see

De senaste dagarna har varigt så lyckade så jag gör hela TRE inlägg med bilder från dessa dagar.dåså slå dig ner bekvämt för nu kan det bli en del bilder. (kompisbilder , om du tycker det är tråkigt kan du markera som läst direkt) Jusdet jag måste nämna att jag har inte tagit alla bilder så jag tar inte åt mig äran på något sätt alls.
Den elfte juni var det skolavslutning för både oss på Lerums gymnasium och för dem på Bergum. Vi ville skynda oss till Bergums skolavslutning för att träffa Linda (som fyllde år grattis grattis) och Rebecca, men det ville inte bussen så väl i gråbo missade vi bussen som skulle ta oss till dem. Då hade vi en liten glass paus, det var trevligt må jag säga. Se så fina dem är, fick även en och annan bild på linda ihh så söt va, nu ska hon ut i stora världen och bli vuxen på gymnasiet, härligt!

Bilderna


Vet inte om jag kan säga att jag blev så nöjd med bilderna, men det var iallfall roligt att sminka och det är alltid något hehe. Jag kan nog göra bättre , kanske om jag gjorde det på dagen inte på kvällen, kanske om jag hade en bättre modell eller en modell överhuvudtaget . Men vad tycker ni?

SmygtittEn liten smygtitt på bilder som jag tog förrut , jag hinner inte redigera mer än en just nu så ni får denna så länge. Gillar att ta kort på människor och redigera , synd bara att jag bara har mig själv som modell haha.
Imorgon slutar jag ettan , fyfan vad det har gått fort må jag säga! det känns som igår jag gick ut nian och trodde jag hade fötterna på jorden , men så fel jag hade. jag var lika förvirrade som alla andra var inför att börja gymnasiet och jag funderar fortfarande på om jag gjorde fel val. Men när jag är med barnen på dagis då känns det helt rätt. Så vi låter det vara ,sen när jag blir vuxen och klok då kan jag försöka förverkliga drömmar för nu skall jag sova.

b&w
Kom precis ut från duschen och funderar på om jag skall göra flätor, ja för det är så jag gör när mitt hår skall bli platt haha. Tro det eller ej, men mitt hår är lite av en blandning mellan svinto och skatbo med lite affrokrull och rakt hår .så det är inte en så vacker syn haha.
Nu är det en vecka kvar tills jag skall börja jobba, ihh den 15 börjar jag och då fyller också johanna år grattis grattis. Det är läskigt, ännu läskigare är det att jag inte vet om jag skall ta med mig egen mat eftersom att jag är glutenallersgisk lär detta bli lite av ett problem.Men men vi får hoppas att turen är på min sida och allting går som smort aå som när jag skulle praktisera sisst.

Svartvitt får ni idag för jag kände att det var härligt, jag menar svartvita bilder är ju alltid finast. Sånna fina bilder som dem tog förr , mums! på tala om gammla bilder, jag skulle inte tacke nej till en polaroid kamera just nu. Jag har faktiskt funderat på det i några år men tanken har vart till och från flera gånger. Givetvis kommer det aldrig hända att jag köper någon men det är en trevlig dröm.

Lucas tar studenten.
Jag älskar verkligen dessa tider när alla tar studenten, det är så härligt att se när folk är glad. Jag tror jag upptäckte detta första när Ian tog studenten, alla är för glada för att kunna beskriva det med ord och då blir man själv glad. Vänta bara tills det är min tur haha. Bara två år kvar, bara och bara det är nästan en evighet men jag håller ut!

Iallafall så tog Lucas studenten igår och jag var där med kameran i högsta hugg så klart.Grattis till han. Lägg märke till hans skola , den ser ut som ett slått eller nått haha .privatskolor alltså! Här har ni lite bilder och jag måste bara säga att jag gillar verkligen bild numer sju uppifrån så himla härlig ,och den sissta bilden fick jag perfekta posen av Lucas( i mitten längstfram) haha. 
Nu är det bara jag kvar då, ihh längtar!

Färger

Bilderna är klickbara!

Här har ni bilder från veckan som vart
. Bland annat Lucas fyllde år ,Morsdag,Servera treorna som tog studenten och andra random bilder. Vem vet någon dag kanske jag lägger ner mer tid på att redigera vissa bilder jag tyckte om, men detta får ni se så länge.
Idag kom ian hem från någon stad typ skåne eller nått haha, han har vart och jobbat och så kom han hem och fixade sims ihh , nu funkar det. Imorgon är jag ledig för att Lucas tar studenten så det blir nog trevligt , bilder på det kommer vill jag lova!
Nu skall måste jag gå för min hyperaktiva kissemiss utövar acrobatiska övningar som han själv inte klarar sig ur haha. Jag tror han vill ha lite uppmärksamhet, och det skall han få också! Godnatt.

Nu blev jag allt lite glad.Hallihallå, kommer ni ihåg den dära "veckansblogg tävlingen" ,klart ni gör! aja i vilket fall - jag vann, allt tack vare er!
http://nicolebambi.blogg.se/2009/june/the-winner-is-fanny.html?_tmp=950ccd891279ec31cc88a920959e8717739a0780 så tack så mycket , jag har också märkt att lite nytt folk har hittat hit och det är väldigt kul för jag bara älskar att läsa kommentarer haha. Det va bara det jag ville säga och för att göra det hela lite roligare slängde jag in en bild lite snabbt sådär.

Bad Karma


jag blir så jävla sur.Idag när jag kom hem väntade sims 3 på mig, då blir man glad. så springer jag upp till datorn sätter i spelet och så funkar det inte, så jag testar det i ians dator och mammas dator då funkar det!
MEN INTE I MIN,för helt plötsligt kan datorn inte läsa skivor fast den gjorde det senast igår klockan åtta. SÅ jävla sur nu va, här har man väntat och väntat och fan betalt pengar för det, så funkar det inte. Snacka om bad karma , jag blir straffad eller något.

Får formatera om datorn eller något, fast nu ska jag gråta krokodiltårar för det är så jag löser saker.

just lovely!
Jag bara älskar dessa gula blommor, när jag åker förbi dem på vägen till skolan, stora hav av dem åhh jag vill bara stanna och ta kort. Givetvis gör jag inte det ,för det känns elakt att gå inn i någons hage haha. Men jag vill ,kanske har det växt till sig här (ovan på bilderna), dags att kolla det. Måste nog ut att prmenera, lite sent dock men va gör väll det jag är ju ledig imorgon.

Måste bara berätta att idag va en sådan härlig dag, jag vaknade vid nio och gick ut och solade och badade , sedan gjorde jag lite sysslor som behövdes göras. Sen klockan två åkte jag till skolan. Och ja hämvägen skall vi inte tala om låt oss bara säga att moppar är inte att lita på. haha Men sen när jag kom hem så åt vi glass och såå. Som sagt Härligt!

Imorgon blir det staden med Linda, jej, saknar dig tjejen!Kontakt: fanny.mattila@live.se Flickr Tumblr Portfolio Lookbook
 • Till bloggens startsida
 • Kamera
  Photoshop & Tips
  Stil & Shopping
  Skönhet & Smink
  Träning, kost & hälsa
  Teckna
  Frågor & Svar
  Osorterat
  Inspiration
  Bloggtips
  Tävlingar
  Video
  30 dagar


  2012
  Januari | Februari | Mars | April | Maj | Juni | Juli |
  Augusti September Oktober November December  2011
  Januari | Februari | Mars | April | Maj | Juni | Juli | Augusti | September | Oktober | November | December |
  2010
  Januari | Februari | Mars | April | Maj | Juni | Juli | Augusti | September | Oktober | November | December |


  2009
  Januari | Februari | Mars | April | Maj | Juni | Juli | Augusti | September | Oktober | November | December |


  Fotobloggar