I cry in silenceKanske var det ett dåligt tillfälle att ladda upp dessa bilder , med tanke på att solen skiner jag har träffat vänner ,alla är glada , jag ska få en katt, vi ska på resa, jag har praktik, jag har pengar. Det går bra nu kompis det går bra nu om man säger så.
Fast sen så var det ju det där med gammla och döden, jag var och träffa morfar på sjukhuset i helgen han skämtade och sånt det är ju posetivt. Egentligen kanske jag inte är så ledsen för att han troligtvis ska dö, jag menar vi kände inte varandra så väll. Men när man lägger ihopp alla som dör/är sjuka, Hamstern dog, farfar dog,ballou dog, kusin lär ju dö förr eller senare och morfar kanske dör. Så känns det bara som att allt i världen är helt fuckt up, så fuck it säger jag bara.

Men iallafall , någon som stället upp som lite B model för mig? då skulle jag allt bli glad.

Skins

Kände att jag var bara tvungen att skriva lite om skins , för det är ungefär det jag har hållt på med de senaste dagarna.
Skins är en så konstig serie. De i serien är allt ifrån normala ,om det inte är så dem beter sig i england.Men den är ändå så himla bra den är rolig och störd. Och sist men inte minst serien är en så bra inspirationskälla så att säga, deras kläder är ofta ganska konstiga och det trashiga i deras stil gör bara saken bättre.Jag gillar det även fast kasnke inte jag skulle gå omkring i det. så skins får fyra av fem toasters haha.

Grattis på födelsedagen

Och återigen så är det en födelsedag för idag fyller emelie 17 år. Så vi kan ju inte göra annat än att gratta henne hih.Så grattis på dig söt.

bilderna tog vi i februari, och jag glömde ladda upp dem lite.

psykiska störningar och beslutsångest.
Idag är det fredag igen och jag känner som såhär att jag har ingen inspiartion, så förlåt för att det blir lite inlägg.
Igår så var jag faktiskt i stan (med johanna)och köpte en present till min älskade vänn emelie och ja du kommer att gilla den lovar haha.
Men det var inte det enda jag gjorde jag kollade även på kläder och allt sådant och som ni säkert vet så är jag våg att har alltid beslutsånges, (alltså kan inte välja saker kan typ inte ens välja pålägg på mackan utan att bli galen.) jag är också lite psykiskt störd (allt måste matcha, t.ex om jag äter flingor emd röda bär i måste min mugg vara röd) MED MERA! så det gick inte så bra jag kunnde inte välja något och jag köpte därför ingenting. Men lika bra det för min rådgivare sa att jag skall sova på saken och min assistens gjorde mig förvirrad haha.
Men iallafall så har jag planerat att köpa lite grejer, kan sätta ihopp en bild någon dag.

På bilderna ovan så gjorde jag sönder mina redan söndriga strumpbyxor och kunde bara inte låta bli att ta lite bilder i vårsolen.

Silence is everything now.


Har inte mycket att skriva känner jag, jag har fullt upp med praktiken och med att bara ta det lugnt.
Dock kan jag ju tala om för dem som bryr sig att morfar åkte in till sjukhuset idag med ambulans, fast vad dem sagt sedan innan är att dem inte kan göra mycket. Så det blir väl att ta på sig begravnings kläderna igen antar jag.

There's a calm under the waves as I choose to sink.


Madeleine fyllde år.


Praktik och slutet på veckan.Har inte hänt så mycket i veckan förrutom praktiken, så har inte mycket att skriva förrutom att jag försökte redigera bilden i adobe photoshop elements 2.0 och jag blev helt förrvirrad, jag antar att man vänjer sig vid nya saker fortare än vad man tror.
Idag var jag i stan med ett x antal tjejer, vi kollade massor saker snabbt gick det haha och jag känner att jag måste in snart igen så jag får köpt.t.ex min cconcealer jag vill ha.Vi köpte även present till Madde som fyller år idag, Grattis till henne.

Maoue


Saknar ballou något otroligt, kan inte fatta hur en sådan liten varelse kan fylla en sådan stor plats. Ibland hör jag honom, och sandras katter har tagit över våran gård haha. undra vad han skulle sagt om det.
Vart jag än vänder mig så är det katter asså på bdb bloggar mm, men ingen till salu till mig inte.ackack.

För övrigt så har jag haft en helg med full fart , eller inte. fredagen  var seg jag tog det bara lungt med fruktsallad och dåliga filmer på tv (jag vet jag kollade på tv inte dvd,även jag kan förvåna.)Lördagen var det ikea med Line som gällde .vi letade förgäves efter ett slags skåp till hennes hus*host rum host*. När hon hittat ett (likadant som innan) så åkte vi och skruvade upp det hos henne, hennes vägg var inte gjord för dessa dar så att säga så det är möjligt att vetrinskåpet med glads och fiskbullar i må ha rammlat. Men det är smällar man får ta. Efter det åkte vi hem och jag stannade henne i sissta minnuten för jag kände ett stort behhov av godis. Jag tyckte att det var jag värd det efter allt slit.

Jo jag glömmde nämna att jag formaterat om datorn . nästan helst själv med (stolt som jag är) dock blir det jobbigt att få in alla bilder igen och instalera massa program men det årdnar sig. så nu är det fullt ös medvetslös för datorns del. Det gillar vi.
Var på praktik idag också , det kan nog funka om jag inte blir allt för uttråkad.Men jag vet att ni på skolan kommer sakna mig , specielt min klass . kärlek till folket liksom.

ALL STAR
SvartvittYes då va det den dagen då man skall gå ut, gör något kul vara med vänner eller något liknande.Men det gör inte jag, suprice suprice!

Mina bilder som jag skickat för framkallning kom häromdagen iallafall .så jag satte upp dem å min vägg, blev dock lite besviken på mig själv då jag tagit för mycket skärpa (för bilden skulle vara bra på bdb) så att det ser ut som jag haft jätte hög iso och det är ju inte så snyggt. Men jag överlever det var bara på några bilder, så komsi komsi ni som vill se (det är såhär jag lockar mina vänner till mitt hus)

Idag började jag och angelica på våran To do list, får se hur det går.Nu skall det bli prao i tre veckor sedan lov så jag kommer slippa min kära klass för ett bra tag, får lite glädeskutt inombords när jag tänker på det för ärligt jag får typ kvälningar av dem. tur att man har två bra i klassen iallafall,( fast någon är "ireterad" som det kallas) och tur att man har andra som har en bra klas så som es1b , jo den klassen välkomnar oss med öppna armar och det är ju bra.
Ja här va lite uppdatering om läget just nu,och om någon har tråkigt i helgen är jag den man ska kontakta för jag kan garantera er att det har jag med.

Solen skiner och jag tar fram kameran.


Poor me.Under mina helger så blir det mest ego bilder om änns det, jag är tråkig.
Jag gör inget , jag sitter på mitt inte så jätte feta ashle och gör sisådär ingenting varge dag, detta måste få ett stopp , och jag tycker att nu gör vi en lista, nu ska vi göra det , jag bestämmer denna gång. För jag vill ha kul, full fart ska det va
jag vill gör allt och lite till men usa och havet får vänta det får komma senare, so here goes nothing.

Förövrigt skall jag snart sätta mig med godaste flingorna ever och se på sista säsongen av charmed , numero nio. fy vad jag saknar OTH jag måste nog ta och ladda ner det snart, det skall göras.Fast MÅSTE nog formatera om datorn den suger, det gillar vi inte , så oth får vänta.

feel the silence
You lie awake at night With blue eyes that never cry
All you remember now Is what you feel.


I did everything to please.Onsdag och första skoldagen i veckan , det känns som allt vi gör måste avslutas och allt vi börjar på måste stressas och allt vi inte gjort klart måste bli klart!
vill dem ha bra arbeten som vi gjort noga eller något som vi slängt i hop på en G nivå sådära i hopp om att lärare bli glad för att man lämnar inn i tid , orka.
det är såhär att om två veckor , alltså vecka 13 (?) så skall vi ut på APU( praktik, prao) i tre veckor , så vi kommer inte tillbaks fören efter lovet.
Jag har fått praktikplats på typ sagoskogen eller nått liknande, vet dock inte vart det är
i olofstorp tydligen men vilket? helt lost.
Så nu måste vi få klart allt i skolan det suger, skall ha två prov nästa vecka och ett föredrag om hur man kan redigera bilder, lämnade även in ett arbete idag och hade ett prov, både i fritidskunskap. hur ska detta gå.
fortsättning följer helt enkelt.

Jag slänger in lite bilder från idag i hopp om att ni skall tycka inlägget är lite roligare hehe.

En bild säger mer än tusen ord ,eller?


020309

Idag har jag vart ledig så har nästan bara sett på gossip girl (: och jag älskar att se på alla kläder i den serien alltså det är sjukt!
Har kollat efter en massa modebloggar idag också, och jag vet att vissa människor kan se det som lite patetiskt och inte fattar grejen med dem, men jag älskar det , för jag älskar kläder och även om inte jag är så cool modell snygg som andra jag "följer" så laddar jag upp lite kläder och sådan biland, och som rebecca sa häromdagen att det känns ganska konstigt att skriva när ingen läser, och så känner jag med, jag har cirka 8 premenunater och det är mina vänenr tror jag så man får väll hurra för dem haha , fast jag förväntar mig inte mer precis. 
Här skall ni få se (om ni vill) några bloggar som jag gillar en hel del:
http://karlascloset.blogspot.com/ 
http://lisaplace.devote.se/ 
http://fashiontoast.com/ 
http://gillofilippa.blogg.se  

detta är bara några av modebloggarna då, såklart så följer jag en heldel fotobloggar ochskå
och alla mina vänners bloggar , er får man ju inte glömma.

När vi ändå är inne på ämnet,någon som längtar tills topmodell börjar igen, i know i do!Kontakt: fanny.mattila@live.se Flickr Tumblr Portfolio Lookbook
 • Till bloggens startsida
 • Kamera
  Photoshop & Tips
  Stil & Shopping
  Skönhet & Smink
  Träning, kost & hälsa
  Teckna
  Frågor & Svar
  Osorterat
  Inspiration
  Bloggtips
  Tävlingar
  Video
  30 dagar


  2012
  Januari | Februari | Mars | April | Maj | Juni | Juli |
  Augusti September Oktober November December  2011
  Januari | Februari | Mars | April | Maj | Juni | Juli | Augusti | September | Oktober | November | December |
  2010
  Januari | Februari | Mars | April | Maj | Juni | Juli | Augusti | September | Oktober | November | December |


  2009
  Januari | Februari | Mars | April | Maj | Juni | Juli | Augusti | September | Oktober | November | December |


  Fotobloggar