SvartvittYes då va det den dagen då man skall gå ut, gör något kul vara med vänner eller något liknande.Men det gör inte jag, suprice suprice!

Mina bilder som jag skickat för framkallning kom häromdagen iallafall .så jag satte upp dem å min vägg, blev dock lite besviken på mig själv då jag tagit för mycket skärpa (för bilden skulle vara bra på bdb) så att det ser ut som jag haft jätte hög iso och det är ju inte så snyggt. Men jag överlever det var bara på några bilder, så komsi komsi ni som vill se (det är såhär jag lockar mina vänner till mitt hus)

Idag började jag och angelica på våran To do list, får se hur det går.Nu skall det bli prao i tre veckor sedan lov så jag kommer slippa min kära klass för ett bra tag, får lite glädeskutt inombords när jag tänker på det för ärligt jag får typ kvälningar av dem. tur att man har två bra i klassen iallafall,( fast någon är "ireterad" som det kallas) och tur att man har andra som har en bra klas så som es1b , jo den klassen välkomnar oss med öppna armar och det är ju bra.
Ja här va lite uppdatering om läget just nu,och om någon har tråkigt i helgen är jag den man ska kontakta för jag kan garantera er att det har jag med.

Kommentarer
Postat av: Angelica

vill se bilder på din vägg!! :Dbytheway har inte kollat med Nr 1 en, men maybe vi kan glo på film eller nåt i mon? :) elelr a i dag haha

2009-03-14 @ 01:46:57
URL: http://imzombie.blogg.se/
Postat av: Anna

cool bild!!

2009-03-18 @ 15:20:55
URL: http://annakubel.blogg.se/


Läs nedanstående före du kommenterar

OM REDIGERING

-Jag redigerar alla mina bilder i photoshop cs5

-Jag har förklarat hur jag redigerar dem, kolla under photoshop & tips!OM KAMERAUTRUSTNING

-Jag fotar med en NikonD90

All reklam eller spam kommer att raderas
:

Vad har du på hjärtat?

Namn:
Kommer du hit ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Kontakt: fanny.mattila@live.se Flickr Tumblr Portfolio Lookbook