Hjärtan


Jag har fixat en klänning jag har köpt ett par lite för dyra strumpbyxor för min ekonomi och jag har färgat utväxten, men jag har inte fixat en fest att fira nyår på. Vem i Göteborgstraken fixar nyårsfesten? haha
Tänkte mest säga att jag har köpt världens sötaste strumpbyxor, du hittar dem på Topshop!

Bara för att..

Jag saknar den bubblande känslan som spred sig som sockerdricka ända ut i fingertopparna.


Bloggsvar

Tänkte bara säga Hej. Jag har skaffat bloggsvar. Så fråga mig saker ni undrar där om ni vill vara 100% säkra på att få ett svar.

All you need is oneThe moment I saw you, I knew it’d be the closest I’d get to being… close. I didn’t know what to do with that feeling. Happiness.

I know it seems like I am okay, but I am more messed up inside that it seems.

Six billion people in the world, six billion souls. And sometimes... all you need is one.

These are our golden memories here.
Ungefär vad jag gör när jag har lov.

Zoe Kravitz


Så snygg.Så vackert.Så underbart.

Kakfat


Tänker inte visa er vad jag fick i julklapp, för tycker folk är så prylgalna. Men jag tänker visa er detta kakfat som jag fick av Angelica. Det är perfekt för mina smycken. Tack tack tack!

Cause I never see you coming or you leaving
I will always never know
strange and unprepared copeland

Well I guess it ain't easy doing nothing at all


Lookbook
För ett bra tagsedan innan snön kom och innan jag blev brunett så tog jag foton till Tidningen. Tror det är säkert att ladda upp dem nu utan att jag får klagomejl oho. Sakerna är från H&M och shit as spännande!

random shit that you don't give a damn about.


Spenderade min kväll/natt/morgon med denna kvinna det var väldigt underhållande. Även fast saker inte gick som planerat och det var för många minus ute så var det otroligt kul, se va tre hjärnskadade människor kan åstadkomma. Idag skall jag bara äta lite mer och få se siffrorna på vågen bli liiiiite högre, i'm loving it!

cause no one dares to try
No One wants forever #2 - Laurel music

God jul.


God jul alla mina kära läsare, hoppas att ni har får en underbar dag. Det skall iallafall jag ha, skall äta tills jag spyr ungefär. Puss!

I believe there's an angel for me in the sky


As long as heaven's right by my side
Victory - R.Kelly

Winter wonderland


Vinter i Vråssered är så fint.Tack gud för att jag bor på landet ibland. Idag skall jag fixa tjock glitter till vår gran och klä den ,sedan skall jag ha lite julbak för mig själv, myspys. Vad brukar ni göra dagen innan julafton?

Sällskapsspel


Mina fina flickor har precis åkt hem efter en hård match mot mig i diverse olika frågespel. HAHA ne men vi spelade 'TP' och insåg att vi alla (mest jag) sög på det så vi gick över till 'Geni' som är från 12år då gick det undan vill jag lova! Nu är jag trött och skall se på film och sova. Hoppas ni haft en bra dag!

and trying would lead to failure.2 years ago i was afraid of wanting anything.
I figured wanting would lead to trying and trying would lead to failure.
But now i find i cant stop wanting.
I want to fly some where in first class.I want to learn about the world. I want to surprise myself. I want to be the best person i can bee. I want to find my self instead of having others to find me. I want to win and have people bee happy for me. I want to lose and get over it. I want to not bee afraid of the unknown.
I want to groove up to bee generous and big hearted the way people have been with me. I want a interesting and surprising life.
It's not like i think i will get all these things, I just want the possibility of getting them. The possibility that things are going to change. I cant wait.
-
Tyra Collette

Blåval


Har ju haft praktik i flerafleraflera veckor så då har jag sett ut ungefär såhär..varje dag. inte ok!
Såg att Elin Ivemo hade skrivit om mig i sin blogg. Vilket var väldigt snällt. såg också att det gjorde så att jag fick en hel del nya läsare, hoppas ni stannar!

Nu skall jag och Linda gosa i sängen haha Godnatt!

we're not the exception we're the rule.

I giorni - Ludovico Einaudi


"That's the exception and we're not the exception we're the rule."

Håller hand

Höldumst í hendur
Allur heimurinn óskýr
Nema þú stendur

Hoppípolla - Sigur ros

Så var det söndag igen

Åkte på lite fest igår, ville inte gå hem på natten så åkte hem tidigt imorse.. det tog mig över två timmar,sprang till bussen och missade den. Fick höra av en kvinna i 40 års åldern att vi inte såg ut som 17 & 18, tack för den. haha Åkte en ny buss på nya ställen, promenerade igenom staden och den var så lugn och fin.Goo morgon!
Avslutade tävlingen igår,och det blev inte som jag tänkt mig. Återkommer om det.
Snart blir det pizza och imorgon blir det jobba på fritids hela dagen, mysigt.

Tävlingen avslutas

Glöm ej, idag avlutas tävlingen! Ser helst att ni anmäler er före klockan 17:00

I would give myself away


There might have been a time I would give myself away
Once upon a time I didn’t give a damn
But now here we are So what do you want from me


What ya want from me acoustic - Adam Lambert


David Shama


Så enkelt, så fint.
David Shama mina damer och herrar!

Possibility - Lykkeli

what i have right now is you
I dont care about the future, all my life I could never count on the future. Because I was to busy trying to keep what I had in the present to not disappering. I don't want you to go anywhere. What I have right now is you.what I wan't right now is you.

- Lux Cassidy

Hade ni tävlat?

Jag vet att det är en del som läser min blogg så jag undrar ifall jag skall göra tävling med Aussies lättare? Man måste delta med bild men eftersom att den skall avslutas lördag och bara en har deltagit (jag skall utse fem vinnare) så blir det lite problem. Hade ni deltagit ifall den var mindre krävande? Emelie, du kommer att få ett pris ändå.

jag älskar alfapetHaft en trevlig dag på unvierseeum med fyrorna. Vissa människor är underbara att skratta åt och med! Sen blev det Alfapet med Johanna.(På bilden ser ni mitt vinnarord yeah) Jag var tvungen att öva innan Jul då jääävlar blir det match med syskonen. Godnatt

Hej mitt vinterlandSnö kommtillbaks, är trött på de glashala vägarna.och lite rädd med...

Glöm inte tävlingen, trodde den var kul men antar att den var för krävande för er? haha men kom igen nu hela fem stycken kan vinna.Im angry becauseyou keep taking advantages of me because you know how I feel about you
you do it like it's nothing and I just let you
- Landry Clarke

Tävling med Aussie

Nu håller jag en tävling tillsammans med Bloglovin och Aussie där ni har chans att vinna Aussies Take the heat Cream and Take the heat Leave-in spray!Jag har valt att ha en ganska kreativ tävling där ni får anstränga er för att faktiskt vinna. Men hoppas inte det stoppar er för att bidra.


Vad ni skall göra är att:
- Ta ett foto som du sedan kan göra till en reklam bild (exempel 1, exempel 2)

- Reklambilden skall innehålla en bild på produkten (Aussies Take the heat Cream eller Take the heat Leave-in spray) och en passande bild som ni jobbat med på ett kreativt sätt. Ni kan alltså spara ner bilderna ovanför eller hitta någon annan på internet som ni sedan klistrar in i eran reklam bild.

- Ni måste också få med produkt namnet alltså Aussies.

- Ord som ni skall inspireras av är heat, hot, firewall, styling, cool

- Gör sedan ett inlägg på er blogg där ni lägger upp erat bidrag och länkar till tävlingen (har ni ingen blogg, skicka till min mail) skriv sedan en kommentar under detta inlägget där ni länkar erat bidrag. Glöm inte skriva med din mail!


Jag väljer sedan ut fem vinnare som jag tyckte skapade de snyggaste reklambilderna.Exempel , behöver absolut inte vara en bild på er själva men tänk på vad ni gör reklam för (antingen Aussies Take the heat Cream eller Take the heat Leave-in spray)Mail: Fanny.mattila@live.se

Avslutas Lördag
Where do you go when you're lonely
I'll follow you

When the stars go blue - Ryan adams

Who will love you? Who will fight?
Who will fall far behind?
Skinny love - Bon iverTänkte bara säga att jag skall ha en tävling snart, väldigt snart. ifall ni är intresserade av att vinna hårprodukter så stay tuned.


SötasteFotograferade Johanna och Madde igår så nu har jag en massa bilder att redigera. Här är några söta bilder bara , mer kommer senare. Nu behöver jag äta frukost eller lunch kanske?

Ganska vintrigtGanska borta men det känns bra, ganska mycket snö det känns också bra. Lite sjuk känns mindre bra. Men jag lever, ni med?

i can do anything good


Från och med nu skall jag starta dagen ungefär såhär.


And fuck her too!


Jag vet att ni gillar kvaliten och bilderna. men hallå nu har jag redigerat nästan alla mina 98gb bilder (från 2010) så..aa då blir det såhär.
Nu skall jag inte tänka ett par dagar sen är det helg och då blir det spinn på hjärnan igen. men tillsvidare skall jag spendera min tid till att vara med massa barn, äta massa pepparkakor och klementiner, rita en massa mer teckningar se massa mer FNL och göra massa mer om dagarna än jag gör just nu.

Just prayed to a god that I don't believe inJag har ungefär 0 nya bilder. Ni får lite gammalt.

Break even - Alain Clark

I am bad for you and you are bad for me.You keep marching over me you never cared of how I feele, you are cold
and with an open mind I welcome all your bullets with my head
and I do appreciate that you said you tried but I don't appreciate that you bring me down.
Cause you are cold, colder that i ever seen you be, see how we can barley even breathe
I am bad for you and you are bad for me.


Cold - Camele Leierth

vingar


Idag har jag försökt köpa julklappar i flera flera timmar. Är det bara jag som ser det som en utmaning att handla julkappar till andra och inte mig själv?
Hittade dessa örhängen på ur&pen för 29kr grymt snygga tycker jag, sen lite fler saker men dem fastnade inte på bild.

Mina ObjektivDet är många som frågat vad jag har för objektiv. Så nu skall jag berätta för er. Jag har två objektiv, båda två rätt billiga (hello fattig student)

Det första är :Nikon 35mm f/1.8G AF-S DX ett litet 35 mm objektiv med en närgräns på 0,3m. Objektivet ger bra ljus och skarpa bilder.Priset ligger på ca 1800kr så det är verkligen värt att köpa. Älskar det!

Det andra är :Nikkor AF-S DX 18-105mm f/3.5-5.6 G ED VR ett stort stort objektiv som har ett bra zoomområde som gör att de passar perfekt för landskapsbilder. Det har inte alls lika bra ljus som de andra objektivet men ställer man in rätt inställningar så blir det bra ändå. VR funktionen gör så att eventuella skakningar osv i kameran stabiliseras och ger skarpa bilder. Priset ligger på ca 2500kr och är bra för sitt pris. Jag gillar det men har använt det mycket mindre sedan jag fick mitt 35mm.


Här har jag fotograferat samma motiv lika nära med samma inställningar och ingen redigering. Så ser ni skillnaden ungefär.
Jag ställde in kameran på manuellt läge med 35 mm objektivet och 1/80 F1.8 Iso200. På 18 - 105mm blev det automatiskt ett annat F-värde. (F3.5)

for you, for me
from me, from you
To build a home - Cinematic orchestra

JulstämningNär man kommer hem och de är helt mörkt och tyst i huset förrutom adventsljusstakarna som lyser och radion som spelar julmusik. Då är det julstämning kan jag tala om för er.

Idag går inget som planerat, dem nya strumporna funkade inte mot kyla, och jag har ont i huvudet. En posetiv sak är dock att Amy fyller år Grattis sötnos!

för himla skoj det där

Är med i en tävling av apollo. Rösta så är du söt

Tore me apart

Beatin' in my heart
The thunder of guns!
Tore me apart

Thunderstruck -
Hellsongs


 


Något kul!


Minns ni att jag sa att jag höll på med ett litet projekt. Jag höll nämligen på att ta bilder till "premiären" av nya tidningen till Hyped. Här har ni en liten sneeakpeek, bara att kolla in!

Värmen känns ganska långt bort just nu


Jag önskar jag hade mer att visa er, jag önskar att det inte blev mörkt klockan fyra, jag önskar att det va varmt och jag önskar att jag fotograferade mer. Men min önskan hänger i en grantopp ungefär. Skall försöka fotografera i helgen. håll utKontakt: fanny.mattila@live.se Flickr Tumblr Portfolio Lookbook
 • Till bloggens startsida
 • Kamera
  Photoshop & Tips
  Stil & Shopping
  Skönhet & Smink
  Träning, kost & hälsa
  Teckna
  Frågor & Svar
  Osorterat
  Inspiration
  Bloggtips
  Tävlingar
  Video
  30 dagar


  2012
  Januari | Februari | Mars | April | Maj | Juni | Juli |
  Augusti September Oktober November December  2011
  Januari | Februari | Mars | April | Maj | Juni | Juli | Augusti | September | Oktober | November | December |
  2010
  Januari | Februari | Mars | April | Maj | Juni | Juli | Augusti | September | Oktober | November | December |


  2009
  Januari | Februari | Mars | April | Maj | Juni | Juli | Augusti | September | Oktober | November | December |


  Fotobloggar