bara chilla på det lite.

Jag insåg en hemsk sak idag när jag kollade på Elin Keros nya video.. nämligen att jag har varit den personen går ut i skogen för att njuta av den men att jag nu har blivit den personen som går ut och går för att komma fram och det är otroligt jobbigt. Då menar jag inte just när jag skall promenera utan med allt och framför allt fotograferingen vilket jag tror går ut över bloggen och visst jag får fortfarande nya läsare och statistiken ser bra ut men jag är inte nöjd med mina bilder just för att dem är så frampressande. Det är som att jag fotar bara för att ha något att blogga om och jag hatar det. Jag hatar det speciellt mycket när jag vet att det inte är sådan jag är och inte alltid varit sån. 

Nu när jag var i turkiet kändes det så himla skönt att inte behöva logga in på bloggen eller kolla ifall jag fått några kommentarer på senaste inlägget. Det va så skönt att inte ens ägna en tanke till bloggen överhuvudtaget. Men när jag nu kom hem så måste jag producera mer, hålla bloggen vid liv och underhålla vilket bara ger mig ont i magen.

Jag tror att vad jag försöker säga är att jag ska inte ta en bloggpaus för jag vet själv att när jag "förbjuder" något för mig själv vill jag bara ha det mer. Men jag skall bara blogga när jag har något jag verkligen vill blogga om, när jag har bilder jag verkligen är nöjd över, bilder som jag inte har suckat över när jag tryckte spara i photoshop. Jag ska ta bort blogg.se som bokmärke och bara chilla på det lite. 

Har ni tur får jag en otrolig kreativitet rush nu när hösten kommer, har ni mindre tur får jag inte det. Men jag kommer inte sluta blogga, jag kommer bara blogga ännu mindre än vad jag redan gör, hoppas ni förstår.

Annars hittar ni mig på Twitter och tumblr.Side ||Fler bilder från Side, den sista bilden tog vi i alibabas souvenirshop där vi hade "lärt känna" han som jobbade där lite, så en dag lämnade han oss där helt själv en stund. Helt knäppt tyckte vi då någon aldrig skulle göra så i Sverige haha.

Your true colors are beautiful,Nästan varje gång jag reser utomlands köper jag en parfym, dels för att dem är billigare men också för att det är kul att ha lite olika dofter att välja mellan. Nu när vi flög hem från Turkiet köpet jag L♥ve ♥ll Björn Borg parfymen för 100kr. Jag gillart!

True Colors - Ane Brun

Anthos Garden


Min syster påpekade att de va lite för lite humor i min blogg so here you go! (ta det med en nypa salt nu..)

Jag måste bara berätta lite om vårat hotell i Side. Vi bodde på hotellet Anthos Garden och som ni ser ovan hade vi en jätte fin och stor lägenhet som vi alltså bara bodde tre stycken i, dock träffade vi några killar som bodde fem i en likadan och fick plats jätte bra så man skulle kunna säga att vi älskade vårat hotellrum.

Hotellet är alltså nyrenoverat så vi blev glatt överraskade när vi kom dit och allting va fräsht och snyggt (okej de kunde valt en finare färg än grön i hotellrummen..)

Något jätte skönt för de som hängde på stranden ofta va att det gick en gratis buss till stranden flera gånger om dagen och sedan hem några bestämde tider med. Bredvid hotellet hade vi en söt liten restaurang med jätte trevlig personal, där åt vi lunch nästan varje dag och även de viktigaste målet om dagen - glasssss.

Personlig bloglovin ikon

Jag fick en fråga om hur man gör sin egna bloglovin ikon och hur man får den att röra sig så som jag har det så jag tänkte att det enklaste är om jag svarar på det i ett inlägg så alla ser.

1. Först och främst måste du lägga in en kod på din blogg som gör att bilderna rör sig vid 'mouse over' det hittar du här http://www.designadinblogg.se/byt-bild-vid-mouseover/


2. Sedan kan du börja skapa din bloglovin ikon och då måste du alltså göra två bilder, jag gjorde en när hjärtat är litet och en när hjärtat är stort. Ladda sedan upp bilderna på bloggen och kopera bildernas adress.
3. Använd secdan denna koden
<a href="LÄNK TILL SIDA"> (denna koden hittar du genom att söka på din egen blogg på bloglovin då står det i adressfältet)
<img src="LÄNK FRÅN DIN BILD 1"
oversrc="LÄNK FRÅN BILD 2"0"></a>


Exempel:

<a href="http://www.bloglovin.com/sv/blog/493657/fannyelina/follow"><img src="https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/946661/images/2011/bloglovin-ny-1_154231838.jpg" oversrc="https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/946661/images/2011/bloglovin-ny-2_154231899.jpg"0"></a>

4. Lägg in din färdiga kod på kodmallar under 'side' och glöm inte att göra samma sak på alla kodmallar.
Spara och kolla så att det fungerar!


Hoppas ni förstår, ni vet ju att jag kan vara lite kass på att förklara saker ibland hehe.


24 AugustiIdag är det den 24 Augusti, dagen då morfars begravning ägde rum. Den va fin, rolig och väldigt personlig.♥
När jag dör vill jag nog också ha en borgerlig begravning med egen musik.


So this is goodbye - William Fitzsimmons

Sådant som gör mig gladKommentar: "Vill du veta en sak? Jag bara älskar din blogg. Du är dig själv & inte precis som alla andra "vanliga" bloggar (och bloggare). Och dina bilder.. Dom är fantastiska!! Tack för att du bloggar!"

Åh det är sådant som gör en så himla glad, speciellt nu när jag känner att mitt bloggande suger och att jag fotograferar alldeles för lite seriösa bilder. så Tack! ♥Michaela ForniFör ett tag sedan vann jag ett par skor (av Michaela Forni) i en tävling som samarbetade med Fashion by c, de skorna jag ville ha fanns inte i min storlek så jag valde några andra som faktiskt hade min storlek men som inte alls var min stil. Bättre än inget tänkte jag, dock gillar jag dem inte alls då de känns som att jag går i höga fiskestövlar.. hehe

Side |

Hej (hej? jag skriver aldrig hej..) Nu är jag tillbaks från en veckas stekande värme i Side, Turkiet, som känns som en månads tid. Jag har har jätte kul med Johanna, Madde vårat stora hotell rum och alla alibaba kompisar.
Här är några bilder från de första dagarna i Side.


Våran trädgårdsmästare var så söt och sov på gräset nedanför våran balkong.


Här är mina två resepartners, Madde och Johanna

Söta hundar som hängde där varje kväll

Antik side va fint, här är den gamla teatern


Utsikten från en restaurang och sailormoon katten som chillade vid mig när jag åt.

10 saker du inte visste om mig del 2

♥ Jag älskar att vara hemmafru, städa, diska, laga mat(jag kan inte laga mat men de finns ju micro) och så vidare, MEN bara om JAG bestämmer för att göra det och om jag är ensam hemma.

♥ Jag använder ordet bajs väldigt ofta.. bajsbra bajsdåligt, smakar bajs, luktar bajs säger att folk bajsar... detta är inget jag är stolt över men nu när vi ändå är ärliga!

♥ Jag är smygfemenist, ser världen ur ett genusperspektiv (när jag får barn ska ingen få veta vad det är för kön
så att han/hon får alla sorters färger på kläderna) och hatar att männen tjänar mer med mera!

♥ Jag hatar mainstream fotobloggar som jag kallar det. Alltså alla (inte alla utan jag menar mer dem som drivs av allt från 95-92or, alltså inte nevnarien osv...) dessa stora fotobloggarna som ja ser exakt likadana ut och i princip lär alla samma sak. Egentligen är jag nog bara avundsjuk på deras framgång men ja det är inget jag vill erkänna så jag hatar dem bara lite..

♥ Jag pratar lika konstigt som jag skriver, om inte konstigare. Använder ofta ord som inte finns med i svenska orboken så som lurare istället för lögnare.. 10 saker du inte visste om mig del 1

♥ Jag blir väldigt lätt irriterad över småsaker, så som när strumpan åker av från hälen eller när saker upprepas, hatar när saker upprepas som när ett ljud uppreppas eller om görluren upprepade gånger åker ut ur örat. You name it.

♥ Jag är väldigt ofta, eller nästan alltid sen. Grejen är den att jag är aldrig sen till något viktigt så som ett möte eller lektioner men jag är alltid sen till bussar eller om någon skall hämta upp mig då är jag aldrig klar. vad kan jag säga fint folk kommer sent och se är la därför dem är så fina.

♥ Jag måste altid kunna allt innan jag gör det (därför jag inte räknar matte), jag ville kunna köra innan jag hade kört, kunna rita innan jag börjar bild och form osv. (ofta kan jag allt men ändå.. haha)

♥ Jag spiller alltid, jag menar verkligen inte ibland utan alltid. Hade detta vart ett formulär hade jag nog kryssat i rutan (x) 7 eller fler gånger i veckan.

Höstkärlek 2

Skor;Din sko Väska;Lindex Läppstift;Topshop Basker;H&M Hängslen;Asos Jeans och top;Monki

Enkelt men snyggt blir oftast snyggast! Jag använder sällan jeans men det blir mer och mer när jag är på förskola/skola så detta är något jag hade kunnat bära när jag börjar jobba vilket är as bra. Är mer än kär i väskan och det läpstiftet får gärna finnas i min sminklåda.

Flyg du lilla fjäril


Nu är det bara en timma kvar till jag ska plocka upp de andra tjejerna sedan far vi till flygplatsen och Side! Under tiden när jag ligger och gottar mig i värmen så får ni nöja er med några få förinställda inlägg. Hade det bra, de ska jag!

ett två tre fyraHar packat som en galning idag, och att jag har svårt att lämna halva garderoben är ett faktum. Imorgon vid tre åker vi iväg till flygplatsen så om ni har tur hinner jag uppdatera lite innan det och har ni ännu mer tur har jag gjort några inlägg som ni kan läsa under veckan.

looks like an angel


Fick gjort en sak som jag skulle i stan idag, men självklart glömde jag det som jag glömmer varje gång.. ett minneskort till mobilen. Men växlade i alla fall lite svenska pengar till Lira och köpte den söta tablettasken på bilden.

silly happy


Två bilder på mig och Elina som Johanna tog när vi va och badade. Elina är alltså Johannas lillasyster men ändå inte min kusin då jag är inte är släkt med varken hennes pappa eller mamma väldigt förvirrande haha.
Snart skall jag in till stan och fixa lite saker och ikväll blir det utgång!


HöstKärlek 1
Loafers;Monki Väska;Asos Earcuff och klocka;Topshop Hatt;Kappahl Shorts;H&M

Hade jag börjar skolan nu till hösten hade jag helst sprungit omkring i detta.(Älskar köpa nya kläder in för skolan, vet inte vad jag skall köpa de inför nu..) Loafers är något jag tycker är jätte snyggt och är glad att de kommit så många i affärerna nu, väskan har jag drömt om ett bra tag nu och hatt är något jag tycker alla borde satsa på i höst.

Amerkanska pannkakor


Idag gjorde jag amerikanska pannkakor till brunch, och precis nu när jag skriver det kom jag på att jag glömde ta glass til. Attans! Nu är jag mättare än mättast och skall få packning gjort och ska även fixa lite i min garderob.

Just det nu kanske det inte är bästa bilden men så blev brickan jag målade ( faktiskt en väldigt 'rolig' historia... målade den med någon färg som bara åkte av för att brickan tydligen var lackad en gång i tiden så far min var snäll och skrapade av all färgen så fick jag måla den igen...)

Lilly Wiggler


Kom hem från staden för ett litet tag sedan, där jag inte fick något gjort som jag skulle ha fått gjort, men köpte en slags längre bh (har glömt av vad det heter) bustier för 50:- på Lindex. Tyckte den var så söt så va tvungen att köpa den! (och den på minde om dessa)

You always take the sweetest rose and crush it'You always break the kindest heart
With a hasty word you can't recall
So if I broke your heart last night
It's because I love you most of all'


Ursäkta mina inlägg med bara musik.. men har inte mycket att skriva.
Såg Blue Valentine blev lite kär..

panic goes, Starts this feeling that just leaves you cold


Har lyssnat mycket på Nico Stai idag bland annat denna låten.


'And up above panic goes
Starts this feeling that just leaves you cold
And I know you
You're in between
Well I need a feeling that will make me scream'

Mitt hjärta i din handOch utan ett ljud
Mitt hjärta i din hand
The Patchwork Romantic


Jag har hittat min drömklänning (den översta). Detta är några klänningar från Aje SS 11/12 lookbook som heter "The Patchwork Romantic" gå in på deras sida för att se fler, dem är underbara!

Har vart ganska frånvarande idag, men det är för att jag har beställt en resa med två kompisar. På Söndag nästa vecka åker vi till Turkiet, men mer om det en annan dag för nu skall jag svara på massa kommentarer.

Pay no mind för ingen kan vilja ha dig mer än mig.


Idag regnade det massa när jag vaknade så jag tänkte att jag skulle ladda upp en liten blandning av bilder från sommaren. Bildbomb kan vi kalla det. Enjoy!

Augusti i helvetet - Håkan Hellström

Whats cooking good looking?

Av någon anledning kände jag mig lite som "Robin Sparkles" när jag klädde på mig detta och hade låten 'Let's go to the mall' på hjärnan hela tiden haha. Ni How i met your mother fans förstår vad jag menar!

BungyPump


Idag testade jag mammas Bungypump stavar och det va ingen dans på rosor kan jag säga er. Jag har promenerat mycket hela mitt liv men aldrig riktigt tränat mina armar så mycket då jag aldrig har tyckt att de har behövts.

Men så tyckte mamma att jag kunde ju testa hennes stavar för att få lite armmuskler med, så det gjorde jag. Först hade jag problem med att kunna gå i takt och inte rammla på stavarna men när jag väl kom igång så gick det riktigt bra och det var otroligt ansträngande (blev till och med arg på en fluga för jag va så konsentrerad..) Skall testa promenera med dessa ett tag framöver och se vad mina armar tycker om det.

Just det, har gjort en ny kategori (Träning, kost & hälsa) min blogg blir mer och mer blandad av allt,  men jag gillart!

Om du älskar mig Kommer jag lämna dig.


Idag vaknade jag av att det regnade ute så istället för att sitta i solen och äta frukost fick det bli några avsnitt av Gilmore girls. Nu är det grått och tråkigt väder ut vilket är bra för det betyder att jag kan gå ut och gå (hatar träna i solen)

Föresten gav mamma mig ett par vita jeans igår och självklart skulle dem vara för stora för att det skulle kunna se bra ut så jag klippte av dem till shorts. Jag tror jag kommer kunna använda dem en hel del trots att sommaren snart är slut för jag har en liten varm hemlis på G. Tröjan är en gammal från H&M som jag aldrig i mitt liv har använt om jag inte minns fel.. heh

River en vacker dröm - Håkan Hellström

Ljusrosa


Har precis druckit en smothie och sitter nu och kollar på Gilmore girls. Har inte mycket mer spännande liv just nu men det kommer... heh. Så bjuder jag på en bild på Line med.

InfinityIgår kväll gick jag ut och fotograferade dimman. Jag älskar dimma fast det är svårt att få med det dära magiska på bild.

Kär i en ängel


Jag har sedan länge velat tatuera mig, är ganska säker på att jag vill ha tatueringen på inner armen, är säker på att det ska vara en text och är ganska säker på att jag vill ha den i mammas handstil. Men vad det ska stå har jag ingen aning om. Jag vill att det ska betyda något för mig så som en låt eller liknande men kan inte komma på vad..

Aspen


Idag var det stekande varm väder hemma så jag bestämde med Johanna att hon, jag och hennes lillasyster Elina ( på bild) skulle åka och bada..och sola. Dock mötes vi av moln och lite lite regn vid sjön, dåligt bad-väder men perfekt foto-väder!

You gotta step up your game to make it to the top.

När jag var yngre hade min syster och vår granne ett slags klädmärke "Liker" där sydde dem om kläder till.. fulare kläder. I alla fall, så hittade jag denna klänningen där som faktiskt är ett par byxor. Tyckte den va söt.

I still repeat the things you said to me in my head.


Några bilder jag samtalt på mig från överallt, gjorde de till en skrivbordsbakgrund. <
Älskar de ljusrosa skorna, har verkligen fastnat för klackskor med en enkel rem.

she spoke words that would melt in your hands


she spoke words of wisdom
Undercover martyn (acoustic) - Two door cinema clubKontakt: fanny.mattila@live.se Flickr Tumblr Portfolio Lookbook
 • Till bloggens startsida
 • Kamera
  Photoshop & Tips
  Stil & Shopping
  Skönhet & Smink
  Träning, kost & hälsa
  Teckna
  Frågor & Svar
  Osorterat
  Inspiration
  Bloggtips
  Tävlingar
  Video
  30 dagar


  2012
  Januari | Februari | Mars | April | Maj | Juni | Juli |
  Augusti September Oktober November December  2011
  Januari | Februari | Mars | April | Maj | Juni | Juli | Augusti | September | Oktober | November | December |
  2010
  Januari | Februari | Mars | April | Maj | Juni | Juli | Augusti | September | Oktober | November | December |


  2009
  Januari | Februari | Mars | April | Maj | Juni | Juli | Augusti | September | Oktober | November | December |


  Fotobloggar