Dag 18 Min favoritfödelsedag

Jag önskar att jag hade kunnat skriva om någon jätte fin födelsedag när jag var liten men jag minns dem inte, då mitt minne inte alls är något att ha. Men jag kan skriva om min 18 år dag.

Eftersom att mina föräldrar förbjuder mig att ha fester hemma så fick jag ha min födelsedags fest hemma hos min kusin och granne Johanna
(så det kändes nästan som hemma) Så dagen innan min födelsedag hade vi alltså en fest för mig och alla mina vänner var där och fler som inte ens hade med saken att göra. Dagen började med fint väder men senare mot kvällen kom regnet och gästerna var sena, blöta och sura, men det gick över när dem fick alkohol i sig såklart.

Jag dansade och var allmänt glad och precis innan klockan slog tolv sprang jag in på toa, så när klockan slog tolv och det blev min riktiga födelsedag hörde jag hur folk sjung där utanför och då var jag bara tvungen att gå ut. Det är så fint med fulla människor som sjunger haha.Nä men de är så fint med vänner.. som sjunger!
När klockan blivit något vid fem sex hade alla somnat och åkt hem jag var den sista som lämnade huset, då gick jag hem och sov för att sedan vakna och fira min födelsedag med min familj. Den var fin den med men jag var väldigt väldigt trött.


Bilden är tagen en stund efter tolv, jag fick en champagne flaska i present av kära Marcus (som inte är med på bilden)

Kommentarer
Postat av: E M M A S V Ä R D '

skön bild!

2011-02-09 @ 19:40:50
URL: http://emmasvard.webblogg.se/
Postat av: Anonym

Härlig bild! :D

2011-02-09 @ 21:49:53


Läs nedanstående före du kommenterar

OM REDIGERING

-Jag redigerar alla mina bilder i photoshop cs5

-Jag har förklarat hur jag redigerar dem, kolla under photoshop & tips!OM KAMERAUTRUSTNING

-Jag fotar med en NikonD90

All reklam eller spam kommer att raderas
:

Vad har du på hjärtat?

Namn:
Kommer du hit ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Kontakt: fanny.mattila@live.se Flickr Tumblr Portfolio Lookbook