Grattis bästa syster..


..Så har man bara en höhö (Dålig humor) Vad finns det att säga, Line fyller år!

The truth is I'm ruthless , can't be contained.


Jag kom till frisören trött och bitter, sov lite medans mamma klippte sig. Sedan efter att jag förklarat för Esad att jag ville ha mitt hår rakt avklippt inte uppklippt osv, blev det såhär. Jag är nöjd. Lite kortare än tänkt kanske men det va bara för att jag skulle få bort min uppklippning. Detta blir nog bra!

I am the rain - Pete Doherty


Rutiner


Åka till praktiken, anstränga sig lite, dricka kaffe, äta, dricka mer kaffe, anstränga sig mer, tänka, åka hem från praktiken.
Så ser mina dagar ut ungefär. Men Idag är ingen vanlig dag för idag skall jag åka till Esad och klippa mig.Lovar att ni får se bilder.. om det blir bra.

Hjärtligt tacksam

Just det, har jag glömt att nämna att jag kom vidare i tävlingen? Rösta på mig här. Nummer två!

all the cigarettes That I have never smoked


And all the letters
That I have never sent

Igår fotade vi Rebecca, och jag använde blixt för kanske första gången i världshistorien på porträtt bilder. Blev rätt okej ändå tycker jag.
Idag har jag faktiskt övningskört ,det kändes bra. Har också fixat med min bloggdesign en hel del eftersom att jag blev så sugen när jag hjälpte Rebecca med det igår. Hoppas ni gillar den, för det tog ett tag.

Tävla hos Julia


Jag är med och tävlar hos Julia i sammarbeta med Johanpixels weppshop.

"fuck" is poetic expression for the unsayable soul


Jag kollade på första avsnittet av Skins s5 som hade premiär i torsdags om jag inte minns fel. Och jag måste säga att jag tror detta kommer bli en minst lika bra säsong som alla andra. Visst man saknar dem gamla karaktärerna och folk säger att inga nya säsonger är lika bra som de första två. Men jag ser det som tre olika serier. Dem är bra på olika sätt. Fullkomligt älskar skins!

Silence is a voice of an equal choice


Echo is the voice of bouncing back
Wanting is a need which wants to defeat

Godmorgon. Idag skall jag förhoppningsvis fotografera lite med min partner Angelica,hoppas ni får en fin lördag!I no longer feel I have to be James Dean


Tänkte bara säga att nu jävla ska jag få min mojo tillbaks. Här ska inte deppas mer. Jag välkommnar mig själv tillbaks. Känns bra. På flera veckor nu har jag gjort ungefär ingenting. Bara sovit så fort jag kunnat.
Men efter att jag hade en nära döden upplevelse vände det! HAHAH nä skoja.. Men ja jag ska ta tag i saker helt enkelt. Och snart börjar skolan och jag är glad, för att jag har saknat den.

5 years time - Noah and the whale

It's times like these you learn to live again


It's times like these you learn to live again, It's times like these you give and give again, It's times like these you learn to love again.It's times like these time and time again.
I am a new day rising, I'm a brand new sky to hang the stars upon tonight
I am a little divided, Do I stay or run away. And leave it all behind?Times like these - Foo FightersSom sagt, har ni frågor ställ dem häääääääär för att få svar.

Ingenting


Känner lite sådär, är sjuk, två veckor kvar av praktiken, halvdant bloggande, är ganska less. Men snart så..

Well, it's been a long time since I've seen you smile


Jag tror inte att det är så mycket jag vill. Bara de att det är så mycket jag inte vill.

Nantes - Beirut

Im A Satellite Heart


Lost In The Dark

Satellite Heart - Anya Marina


For a minute there ,I lost myself


Känner för att gå i ide. Har inte lust att blogga när jag inte har bilder. Har inte bilder när det är fult väder och jag kommer hem när det är mörkt. Ritar men blir inte nöjd. Slarvar. Ska sova och komma på något bra minne ni kan få läsa om.. imorgon. Skriver igen när jag verkligen vill..på riktigt!

Yes, I can see a lot of life in youI can see a lot of bright in you
And I think the dress looks nice on you

The dress looks nice on you - Sufjan Stevens

Dag 16 Min första kyss

Jag hade så gärna velat skriva någon jätte vacker historia om min första kyss. Men jag vet faktiskt inte ens vem den var med. Men vi kan bestäma såhär, när jag har fått den dära kyssen som kan skrivas ner som en jätte vacker historia. DÅ säger jag till.

Dag 15 Mina drömmar

Jag har aldrig vågat ha drömmar, jag har aldrig vågat vilja ha något alls. För vilja leder till att man försöker och om man försöker leder det till att man misslyckas. Och jag vill inte misslyckas, klarar inte av att misslyckas.

Okej det är fel att säga att jag aldrig har velat ha något, det har jag. Men då har jag aldrig sagt det till någon. För ser ingen mig misslyckas så gör jag inte det. Men eftersom att jag gör detta (30 dagar inläggen) för att ni skall lära känna mig mer så får jag försöka vilja något och dela med mig av det.

Jag vill ta studenten, och jag vill göra det med bra betyg. Jag vill klara att komma in på högskolan och utbilda mig till förskolelärare. Jag vill lyckas få ett jobb. Men jag vill ha roligt med, jag vill resa. Jag vill ta körkort. Jag vill en hel del faktiskt. Men en dröm.. en sådan som inte behöver gå i uppfyllelse. Hade vart att bli en riktig fotograf.

Dag 14 Vad hade jag på mig i dag?

Först och främst låt mig säga att ni hade tur att jag flyttade detta till idag. För jag hade inga vackra kläder på mig igår då jag endast låg i min säng..död. Men iallafall, hade ingen bra bild på mina kläder och dem var endast svarta. Men hade iallafall fint nagellack på mig som jag vet att barnen på fritids kommer älska imorgon.

Dag 13 Den här veckan


Eftersom jag missat några dagar med detta tar vi alla idag.

Den här veckan var första veckan tillbaks på praktiken. Jag köpte en ny kamera. Hade en hel del huvudvärk och var hemma en dag. Jag åt frukost i sängen. Hade det mysigt med Leo. Gick ut i snön. Ritade en del på praktiken. For på fest. Träffade riktigt härliga människor. Var jätte trött. Och idag skall jag på restaurang med familjen.

Clear Eyes, Full Hearts, Can't Lose


Jag har inte sovit inatt. Är lite trött. Men skall försöka blogga som vanligt igen imorgon.

There is no such thing as enoughMusic for a found harmonium - Penguin Cafe Orchestra


En kärlekshistoriaKläderna, färgerna , blickarna ,vädret . Åh allt är bara underbart.

Talk to me - Staffan Stenström


Dag 12 I min handväska

Jag ville testa filmfunktionen på min kamera so here goes nothing. (ville prata men kunde inte..)
Min väska har jag köpt på missäy och den är bra för man kan ha med sig ungefär hela sitt hus där i.
Så vad jag har i väskan är: Ett ritblock, Pannband(jag hatar att frysa om öronen!) Plånbok från Cypern, Presentkort och pengar till mobilen, En necessär med allt från plåster till våtservetter i,En liten tablettbruk, Mobil mobilfack och headesett, Deo, tändare och sisst men inte minst min Bodyguard haha.

 


men snart vet deSlow moves - Jose Gonzalez

Dag 11 Mina syskon

Vet inte om jag har berättat detta förrut men jag har tre syskon. Mest är det nog min syster som har fått synas i bloggen då dem andra är så jäävla fula.. haha skämt åt sido. Men dem vill ialllafall inte ställa upp på bild.

Min äldsta bror heter Ian, han är 24 år och är den ända av syskonen som fortfarande bor hemma. Ian är en ganska lat person men som trotts hans lack av entausiasm lyckades skaffa ett jobb, och han drock jackpotten direkt! Ian är alltså elektriker på Ratel och låt mig säga att alla i familjen suktar efter hans pengar. Han jobbar en hel del utomlands (det är nog därför han inte flyttat ännu, vi skyller på det) Ian är den av syskonen jag alltid kommit bäst överrens med, vi brukar promenera en del och så brukar jag agera personlig shoppingassistent. När jag behöver pengar städar jag hans rum eller ber lite snällt,eller helt enkelt tar ur hans pengaburk han har i sitt rum (men det vet han inte om shh!) Man kan inte kalla Ian snål precis då han kan låna eller ge saker hit och dit, jag har t.ex fått en fin dator av honom då han köpte en ny. Kaching!

Min syster heter Line och är 23 år. Hon flyttade ur för ett par årsedan och bor just nu i en lägenhet i Örgryte. Line är en person som är fylld av fart och fläkt, hon är inpulsiv och får mycket gjort även fast hon välter ner allt omkring henne på vägen. Hon Jobbar på ett äldreboende och torkar bajsblöjor och sånt mysigt. Men hon verkar gilla det! Line och jag lekte hen del del när vi var små då vi var flickorna i familjen. Vi brukade klippa håret på våra barbiedockor och leka att dem vara våra vänner som vi inte gillade. Vi tyckte nämligen att vi var bäst i världen och de tyckte alla andra med HAHA. Nä men vi var Line och Fanny och jag antar att det blev lite för mycket ibland, nu förtiden leker vi inte lika mycket träffas nästan bara när jag behöver modeller eller om någon fyller år. Kan vi inte leka med barbie någon dag?

Min yngsta storebror heter Lucas han är 20 år och bor just nu i Örebro där han pluggar någon spännande hotell linje. Lucas är fredmäklaren i familjen, han vill att alla skall vara vänner och håller sig utanför komplikationer, han har alltid kännts lite som mammas pojke. När han gick ut gymnasiet gick han ut i lumpen vilket jag tycker verkar väldigt spännande även fast jag inte hade klarat ens två veckor där haha. Eftersom att det bara är två år mellan mig och Lucas så gick vi i samma skola på samma gång och umgicks lite mer då eftersom att vi gick till skolan tillsammans osv. Ja tills han började hoppa över lektionen på morgonen och jag blev hans personliga väckarklocka då. Ne men han och jag brukade ofta baka tillsammans och iallafall försöka hitta på nått att göra när vi hade lov (Detta var alltså innan vi blev databeroende)


Något som skilljer oss från fyra helt vanliga syskon är att vi aldrig bråkar. Visst har Ian slått mig ett X antal gånger så att jag börja gråta och Line ha smällt i dörrarna för att mamma och pappa inte tyckte som henne. Men vi har aldrig riktigt vart osams och kunnat säga att vi verkligen hatar varandra. hade aldrig kunnat säga det. Som jag minns det har vi alltid vart bra vänner med varandra och även med mamma och pappa. Ingen har gjort revolt och brytit ur från sin barndom på ett sådantvis som är normalt. Men vi har klarat oss väldigt bra ändå.


När andra nöjde sig sprang hon iväg


Hennes ord var ett laddat gevär
Och hon sköt på framtida besvär


Dag 10 Det här hade jag på mig i dag


Idag var första dagen av praktiken (efter jullovet) Jag får dra mig upp ur sängen och är förvånad över att jag ens HAR kläder på mig när jag går dit haha. Så detta hade jag på mig idag, oinspirerande men bekvämt. (bilderna är tagna klockan sju på morgonen, därför ser jag sååå pigg ut)

Nikon D90


Jag gick och köpte mig en D90 igår, inpulsköp med ca en natts betänketid. (Ni som känner mig vet att jag måste tänka igenom något en lång lång lååång tid innan jag gör beslut.) Men här har vi den, det är ingen proffskamera men jag kände för att uppdatera mig från min D3000 som jag haft i över ett år nu. Hoppas han (ja det är en han, jag kommer bättre överrens med killar) och jag blir goda vänner!Dag 09 Min tro

Min tro är Ateism "avsaknad av eller avståndstagande från tro på någon gud, gudar och högre makter" . Där emot tycker jag det är väldigt intressant med religion och kan till och med tycka att det hade vart skönt att ha någon att tro på ibland. Jag hade aldrig velat följa det slaviskt och t.ex. vända mig till mecka och börja be när jag är mitt uppe i något annat. Men ibland hade det vart skönt att tro på en högre makt, och tro att den högre makten kan hjälpa mig.

Det är tydligen så att Nationalencyklopedin säger att Ateism betyder "Åsikter om att det inte finns någon Gud" Jag tillhör inte den sorten. Jag kan inte säga med handen på hjärtat att jag inte tror på att det finns någon Gud. För jag vet inte, hur skall jag kunna veta det? Jag blir bara mer och mer förvirrad av att läsa om olika gudar då jag inte vet vad jag skall tro på,  om dem finns eller inte. Så jag har tagit avstånd från att tro.

Tror ni på någon Gud?Have you lost your mind

or has he taken all of yours too?


Väldigt enkel klädsel idag för när många andra började skolan for jag och köpte något fint till mig själv. Kanske en sen julklapp, kanske en tidigt födelsedags present.. vem vet. Åt min första räckmacka någonsin idag, och jag gillade det.Skall visa vad jag köpte sen, men håller på att flytta över alla mina bilder till andra hårddiskar, för den är seg som sirap och behöver formateras om.

Hyped magazine


Här är några bilder ur tidningen Hyped som jag fick hem.

För er som inte vet så blev jag förfrågad om jag ville medverka i första nummret av de nya tidningen Hyped. (som är en slags Lookbook fan tidning) Jag tackade självklart ja och fick ta några bilder och svara på en intervjuv. Tidningen kom ut i December men jag fick den först nu eftersom att den skickades från Usa.

Några av dem som medverkar i tidningen är bland annat Chiara som är stor på Lookbook och har en fin blogg och Amanda som blir större för varje dag på Lookbook med sina snygga outfits. (syns på bilderna ovan)Dag 08 Ett ögonblick

Jag hade kunnat skriva något alldeles underbart som hänt mig, något som jag kommer ihåg sådär in i minsta detalj. Men det finns inget. Jag vet verkligen inte alls vad jag skall skriva.

Hela livet består av olika ögonblick, om ett ögonblick hade gått till annorlunda hade saker kanske inte vart som dem är idag. Det är en sjuk tanke, sen hur man bestämmer vilka ögonblick som betyder mer eller mindre det förstår jag inte.

Nikon D3000 Kamerahus säljes


Eller nästan iallafall. Känner för att uppgradera mig och är sugen på att köpa en Nikon D90.
Så tänkte innan jag lägger upp den på Blocket,kan jag lägga upp den på Bloggen.
Så är det någon i göteborgstrakten som är sugen på att köpa ett Nikon D3000 Kamerahus för ca 3000kr kontakta mig!

Billiga objektiv finns att köpa,tro mig jag vet!


You know I'm dying to have you aroundMånga blev nyfikna på tidningen och jag skall visa den senare, förövrigt har jag fått för mig att det är härligt att lyssna på Ted Gärdestad. Nostalgi
I'd rather write a symphony - Ted Gärdestad

Grattis Angelica!
Försökte hitta den bilden som beskrev oss bäst. Fick bli något sånt här haha. Grattis bästaste Hanka!

Dag 07 Min bästa vän

När barnen på fritids frågar vem min bästa vän är så frågar jag hur man vet vem som är bäst..Dem har självklart inget bra svar. Jag antar att man bara vet sånt. Jag gillar inte att sätta ut titeln bästa vän, sure jag har vänner jag känner bättre och som känner mig bättre än andra. Men vill inte kalla någon bättre än någon annan.

Den kompis jag har känt längst är Johanna Mattila, hon är även min kusin och min granne. Så det förklarar lite varför jag kännt henne längst. Hon är några månader äldre än mig så jag var inte med på hennes födsel men däremot är det inte alla som fått äran att krypa runt på alla fyra med en Johanna strumpa i munnen. Johanna och jag kan nog varandra utan och innan och är som syskon ungefär,hon har växt upp med min familj och jag har mer eller mindre växt upp med hennes. (jag saknar din mammas korvstrogarnoff) Johanna är en kompis som alltid kommer att finnas där även om vi växer ifrån varandra, för hur växer man ifrån sin släkt?

Som sagt har jag många andra nära vänner också, som är bäst alla på sitt sätt,puss på er! (hade jag gjort trehjärtan hade jag gjort ett sådant här)

Bara sådär..Köpte otroligt söta skor för 50 kr och hittade en tidning i brevådan.. med mig på. Alltid skoj att kolla på sig själv höhö.

Dag 06 Min dag

Min fredag startade med att jag och mammi åkte och fick massage på Mazi i stan, himla skönt!
Efter det så for jag hem till Angelica för att fixa för hennes födelsedags fest. Efter några timmar började folk komma och då blev det fest. Vi hade gjort en fin tårta ,det skulle bli en marängtårta men vi hade glömt köpa hallon ,banan och grädde så vi fick improvisera.  Tack för en himla härlig dag!


Life around you


Min syster är fin och jag har gjort en "portfolio".

Ingenting dagar

Angelica och jag gjorde glass igår,sen gjorde vi mest ingenting. Men jag gillar det för hos mig ska man göra så. Vi gick på promenad i natten med leo,det va mysigt.

Dag 05 Vad är kärlek?

Enligt Svenska Akademiens ordbok är kärlek: "En stark känsla. Böjelse för någon med en önskan om föremålets lycka och välgång. Glädje och tillfredsställelse över att befinna sig i denna persons närhet och att göra honom eller henne till lags. Innerlig tillgivenhet"

Jag tror inte man kan svara på vad kärlek är lättare än vad SAOB gjorde. Jag kan inte svara på det alls. Jag vet inte vad kärlek är och jag tror inte att man riktigt kan sätta fingret på vad det är även om man är kär.
Det hade vart lättare om det var ett abstrakt ord, som bil. Bil är ett fordon man använder för att ta sig till olika platser.

Kärlek.Kär lek.K är lek?


Jag låter skins tala för kärlek.

Dag 04 Det här åt jag idagJag åt Tonfisksallad med lite majonäs och ägg. Väldigt gott!

Can't you see I'm easily bothered by persistence.

Lovdagar och jag bosätter mig i stora skjortor och fula frisyrer.

Dag 03 Mina föräldrar

Min mamma heter Catarina och min pappa heter Lassi. Ja som hunden.
Mamma är hel svensk men har lite zigenare i blodet säger hon, Pappa är finsk och flyttade hit när han var liten. På hans sida har jag massa finsk släkt som jag inte ens vet existerar. Inte för det gör mig så mycket, är inte personen som känner sina släktingar eller mor/far föräldrar så bra.
Enligt pappa var mamma en blond babe med stora bröst när dem träffades,och enligt mamma var pappa en söt rödhårig kille med fräknar. Mamma ville ha rödhåriga barn det va " därför dem blev tillsammans" sägs det iallafall. Sen att vi alla blev blonda/råttfärgade, det var nog en liten besvikelse. Men nu är mamma och pappa ganska gammla, men det förnekar vi allihopa.

Min mamma är en ganska speciell kvinna, hon är stark ,självständig och inte det minsta naiv. Jag kan inte hålla reda på vad hon har för jobb men det låter viktigt. Mamma gillar att pussla ,lösa korsord, läsa och framförallt att skriva. Just nu håller vi tummarna för att hennes bok skall gå vägen och vi skall bada i pengar. hoppas hoppas hoppas haha. Om det är vår eller sommar hittar man ofta mamma ute i trädgården i kanske dem fulaste kläderna som finns. Men det är så det skall vara.

Pappa är en man som gillar ha saker som det alltid varit. Jag tror förändringar är för ansträngande. Han är glutenintolerant precis som jag fast de fick han inte veta förens några år sedan. Pappa gillar med att läsa men mest är han ute och sågar och sånt spännande..Han kallar det hans " träning". Vad pappa har för jobb kan jag inte heller hålla reda på, en gång va han mekaniker på en lastbilsverkstad men sen blev det en bussverkstad och nu vet jag inte riktigt vad hans titel är.

Mina föräldrar är lite knäppa precis som jag, eller jag precis som dem. Vid matbordet kan vi prata om allt från bajs till jobb. Tycker det förklarar en hel del...
Något mer som är intressant att veta?


Time to let goSåhär såg min dag ut. Väldigt spännande faktiskt.
Vaknade av att Leo gick på mig, fick för mig att göra amerikanska pannkakor men hade inga ägg så fick låna av Johannas far. Sen har jag kollat på Grey's Anatomy. Living the dream!

Älskar dig med.
If you can't find the peace, I'll help find it for you


Sommar, sommar, sommar, sommar.

Honest - Kendall Payne


Dag 02 Min första kärlek

Jag kan börja med att säga. Jag har aldrig varit kär. Aldrig skrika av lycka, kyssas i regnet eller flyga på moln kär. Aldrig kär över huvudtaget. Jag har kanske varit kär i min katt och till och med lite i olika kläder men det räknas nog inte?

Jag antar att när andra barn/tonåringar sprang runt och kysste killar lekte jag fortfarande krig i skogen.Så det blev inget med det. Men nu då, jo jag har träffat söta pojkar. Pussat söta pojkar. Kollat på film osv osv. Men inte vart kär. Aldrig haft ett riktigt förhållande.
Det gör inte så mycket för mig, jag har inte ens levt halva mitt liv. Vid femtio kan vi börja snacka kärlek. Det är nog mer samhället som reagerar "Aldrig varit kär? Arton år, hur klarar du dig?"  Im doing just fine..typ ungefär iallafall.

Sen finns det olika slags kärlek, det gör det väll? Jag va kär i min kamera när jag fick den. Nu är vi bara vänner. Jag känner att jag är kär i min katt Leo ibland när vi kramas...Jag är kär i musik. Har ni vart kära?


Tiden går fort när man har roligtJanuari: Skolan började,jag spenderade mycket tid med Linn och Angelica.Angelica fyllde 19.Jag vann massa saker.
Februari: Jag fikade mycket,Köpte min älskling Cover all mix.Många sena dagar i skolan.
Mars: Mycket sol,mycket solglasögon.Mer fik.
April: Våren kom äntligen,promenerade mycket med Ian. Var väldigt vårglad.
Maj: Umgick med fina flickor,testade nya saker.Lärde känna folk.
Juni: Jobbade mycket och bodde hos Line.Reste till Finland med dem bästa.smsa.
Juli: Livet lekte ,sommar på hög nivå. Åkte till Stockholm, var förväntansfull.Ritade mycket.Tränade. Va med Johanna massa mycket.
Augusti: Var gladast någonsin, reste till cypern. Saknade folk. Små förälskelse.
September: Umgicks mycket med en saknad Hanka.Pluggade. Åt fina frukostar hos fint folk.Blev 18.
Oktober: Hade mycket skola men gjorde mest inget. Fick halsfluss/lunginflamation.Va inte alls glad.
November: Saker gick bra, drack mycket kaffe med Angelica.Det snöade.
December: Började praktisera,blev glad av barnen. Trodde på mig själv mer, trött. Spelade mycket spel.Hade mysig jul med mormor och morfar. Nyår fanns inte med på kartan.

Jag tror jag lärde känna mig själv ganska mycket detta året, växte lite. Festade mycket men det gjorde inget för vännerna gjorde mig gladare än någonsin. Minns inte ens att jag har pluggat men skolan var jobbig.Lärde mig prata om kännslor och framför allt visa dem. Började övningsköra men lade ner det...Gjorde nya saker. Använde pengar på annat än kläder,stolt! Börjat träna och jag älskar det. 2010 var ett bra år.

Dag 01 Om mig

Hoppas ni orkar läsa!

Fanny Elina Mattila, vad kan jag säga om mig. Jag är 18 år och bor ca 30 min utanför Göteborg i ett gult hus omringat av skog och åkrar. Här bor jag med min Mamma, Pappa och min ena bror. Då dem andra har flyttat.

Jag går sista året på barn och-fritid/Media programmet och även fast jag inte har älskat min klass.. någonsin. Så älskar jag programmet. Till våren tar jag studenten och jag har bara beställt en mössa, jag jobbar bäst under press och kommer förmodligen köpa en studentklänning veckan innan studenten.

Jag älskar kläder men när ingen ser bosätter mig helst i en stor t-shirt och shorts. Dock fryser jag alltid, konstant. Så jag lever med min vetevärmare och morgonrock. Jag är sjuk lite hela tiden, lite småsjuk. Ända sedan jag kan minnas har jag levt med kronisk huvudvärk ungefär. Har huvudvärk väldigt ofta och även migrän. jeej me! Är även glutenintolerant och lider av otroligt ont i rygg/axlar/nacke. Nej jag är inte 80 år men man kan tro det.

Jag har alltid tyckt att jag är lite efter i utvecklingen (min hjärna alltså) först nu när jag har praktik i en fjärde klass lär jag mig något i skolan. Känns bra. Jag är jätte dålig på matte, ja fjärdeklassarna är duktigare än mig! Men jag är bra på annat!

När jag blir äldre hade jag velat vara rik och resa men den drömmen har jag lagt ner för längesedan. Så min plan är att försöka plugga vidare till förskolelärare eller fritidspedagog. Att bli fotograf har jag aldrig tänkt syssla med som arbete utan det får vara mer utav en hobby.

Jag är en ganska ointressant person bara så ni vet. Jag menar jag känner inga kändisar har inte onormalt mycket pengar eller någon kontakt med kungen. Jag är bara Fanny som bor i skogen, gillar att åka pulka på fritiden och har sjukt bra humor!

En så kallad vän.. sa till mig att jag var väldigt negativ i detta inlägg. Men tro mig det är jag inte, jag kan göra vad som helst till positivt. En bra egenskap vill jag lova!


I don't want you to go anywhere.


30 dagar!

Tänkte göra denna spännande grej som kallas 30 dagar. Då kan ni lära känna mig lite bättre och jag får skriva av mig haha.Så jag startar idag.

Dag 01 – Om mig

Dag 02 – Min första kärlek

Dag 03 – Mina föräldrar

Dag 04 – Det här åt jag i dag

Dag 05 – Vad är kärlek?

Dag 06 – Min dag

Dag 07 – Min bästa vän

Dag 08 – Ett ögonblick

Dag 09 – Min tro

Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag

Dag 11 – Mina syskon

Dag 12 – I min handväska

Dag 13 – Den här veckan

Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?

Dag 15 – Mina drömmar

Dag 16 – Min första kyss

Dag 17 – Mitt favoritminne

Dag 18 – Min favoritfödelsedag

Dag 19 – Detta ångrar jag

Dag 20 – Den här månaden

Dag 21 – Ett annat ögonblick

Dag 22 – Det här upprör mig

Dag 23 – Det här får mig att må bättre

Dag 24 – Det här får mig att gråta

Dag 25 – En första

Dag 26 – Mina rädslor

Dag 27 – Min favoritplats

Dag 28 – Det här saknar jag

Dag 29 – Mina ambitioner

Dag 30 – Ett sista ögonblick

2010 i ord.

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?

Jadå , massa saker. 2010 var året med massa nya händelser.


Har du några nyårslöften?

Nej, löften är till för att brytas.


Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?

Inte vad jag vet.


Vilka länder besökte du?

Cypern och Finland, känns som en tradition nu.

 

Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?

24 september, 17 juni, 24-26 juni

 

Vad var din största framgång 2010?

Framgång? Jag kan betala för mat, Jag känner mig själv lite bättre, blev brunett,hittade min egen fotostil.

 

Största misstaget?

Jag försöker att inte ångra saker där av.. inga misstag.


Bästa köpet?

Mina kängor.

 

Vad spenderade du mest pengar på?

Massa kläder och mat.


Gjorde någonting dig riktigt glad?

Olika personer.Olika resor


Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?

To fucking happy

 

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

Jag tror gladare.Har vart ledsnare också men jag har lärt mig att komma över det.


Vad önskar du att du gjort mer?

Pluggat lite mer, vart med familjen lite mer, sparat lite mer pengar. Njutit lite mer av livet.

 

Favoritprogram på TV?

Scrubs, Vänner och Friday Night Lights förklarar nog 2010 ganska bra.


Vad gjorde du på din födelsedag 2010?

Hade fest med alla mina vänner och åt tårta och va allmänt glad.

 

Hur skulle du beskriva din stil år 2010? 

Jag skulle inte beskriva den. För svårt!


Den bästa nya personen du träffade/lärde känna?

Amanda ,Maja , Amy , Pontus för ni gör mig glada.

 


but you can't live in the world just breathing
no, you can't live in the world just being meaningful

Sittandes på en stol, känner ingen,inga sms,vill gråta,väntar väntar. Nyår suger.

People talk - Wintersleep
Kontakt: fanny.mattila@live.se Flickr Tumblr Portfolio Lookbook
 • Till bloggens startsida
 • Kamera
  Photoshop & Tips
  Stil & Shopping
  Skönhet & Smink
  Träning, kost & hälsa
  Teckna
  Frågor & Svar
  Osorterat
  Inspiration
  Bloggtips
  Tävlingar
  Video
  30 dagar


  2012
  Januari | Februari | Mars | April | Maj | Juni | Juli |
  Augusti September Oktober November December  2011
  Januari | Februari | Mars | April | Maj | Juni | Juli | Augusti | September | Oktober | November | December |
  2010
  Januari | Februari | Mars | April | Maj | Juni | Juli | Augusti | September | Oktober | November | December |


  2009
  Januari | Februari | Mars | April | Maj | Juni | Juli | Augusti | September | Oktober | November | December |


  Fotobloggar