Dag 15 Mina drömmar

Jag har aldrig vågat ha drömmar, jag har aldrig vågat vilja ha något alls. För vilja leder till att man försöker och om man försöker leder det till att man misslyckas. Och jag vill inte misslyckas, klarar inte av att misslyckas.

Okej det är fel att säga att jag aldrig har velat ha något, det har jag. Men då har jag aldrig sagt det till någon. För ser ingen mig misslyckas så gör jag inte det. Men eftersom att jag gör detta (30 dagar inläggen) för att ni skall lära känna mig mer så får jag försöka vilja något och dela med mig av det.

Jag vill ta studenten, och jag vill göra det med bra betyg. Jag vill klara att komma in på högskolan och utbilda mig till förskolelärare. Jag vill lyckas få ett jobb. Men jag vill ha roligt med, jag vill resa. Jag vill ta körkort. Jag vill en hel del faktiskt. Men en dröm.. en sådan som inte behöver gå i uppfyllelse. Hade vart att bli en riktig fotograf.

Kommentarer
Postat av: Anonym

underbar pic

2011-01-17 @ 19:42:08
URL: http://idacharlottepettersen.blogg.se/
Postat av: Linnea

Det nästan alltid så, dom som lyckas med saker är oftast dom som bara har haft det som ett intresse, som tycker att det är mest viktigt att leva livet fint och smått fantastiskt undebart, dom får sina drömmar uppfyllda på ett eller annat sätt. Dom som strävar efter att bli nått, måste bli bäst, kommer och har det svårare att få sin dröm uppfylld. Fast det är bara som jag tror. Du tänker mycket fint.

2011-01-17 @ 20:26:55
URL: http://turnitoff.blogg.se/
Postat av: Erika

drömmar är viktiga!

2011-01-17 @ 21:57:51
URL: http://collecting.blogg.se/
Postat av: Frida

så fint :)

2011-01-20 @ 19:03:45
URL: http://phbyfr.blogg.se/
Postat av: linn

detta är så himla fint, din blogg är så himla fin! jag var bara tvungen att få säga det, jag älskar känslan i dina bilder:)

2011-02-14 @ 16:37:08
URL: http://inmycloset.devote.se


Läs nedanstående före du kommenterar

OM REDIGERING

-Jag redigerar alla mina bilder i photoshop cs5

-Jag har förklarat hur jag redigerar dem, kolla under photoshop & tips!OM KAMERAUTRUSTNING

-Jag fotar med en NikonD90

All reklam eller spam kommer att raderas
:

Vad har du på hjärtat?

Namn:
Kommer du hit ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Kontakt: fanny.mattila@live.se Flickr Tumblr Portfolio Lookbook