Dag 3 En familjemedlem


Ian är svår att fånga på bild, men detta är han på en utan tusen skogspromenader

Att välja en familjemedlem att skriva om är svårt, väldigt svårt men här är min äldsta bror Ian han fyller 25(om jag inte minns fel..) år om ungefär en vecka och är de syskonet som jag umgicks mest med (i alla fall under tonåren.) när de bodde hemma.

Ian och jag är väldigt olika men samtidigt är de något som är så likt mellan oss som jag inte kan sätta fingret på, medans jag är en sådan som stänger locket på mina schampoflaskor för att de irriterar mig är han en sådan som inte gör det eftersom att han inte ens kommer på tanken.


Nu bor Ian i en lägenhet i Göteborg men när han bodde hemma så umgicks vi en hel del, vi brukade gå långa promenader, köpa glass eller köpa kläder till honom hehe. Jag minns också att när vi va små så brukade han hoppa studsmatta med mig och mina vänner med Grove Coverage på hösta volym ut genom fönstret och när vi hade sommarlov brukade vi se skräckfilmer hela nätterna i hans rum eftersom att han va de enda barnet i familjen med tv på rummet (och eftersom att han aldrig vågade se skräckfilm själv) 

Nu låter de nästan som att han är död, det är han inte som tur va. Men eftersom att han inte bor hemma och jobbar så mycket träffas vi så sällan sällan. Jag vet inte ens om han är hemma nu eller ute på jobb i en annan stad, ett annat land eller helt enkelt sitter hemma och spelar dator. Svara på sms dummer! 

Japp det är Ian det, mitt äldsta syskon. Jag är alltså de syskonet som han har kännt
kortast tid av sitt liv men vi är rätt bra vänner ändå.

Kommentarer


Läs nedanstående före du kommenterar

OM REDIGERING

-Jag redigerar alla mina bilder i photoshop cs5

-Jag har förklarat hur jag redigerar dem, kolla under photoshop & tips!OM KAMERAUTRUSTNING

-Jag fotar med en NikonD90

All reklam eller spam kommer att raderas
:

Vad har du på hjärtat?

Namn:
Kommer du hit ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Kontakt: fanny.mattila@live.se Flickr Tumblr Portfolio Lookbook