Mat gravid!Hade tänk ta tillfället i akt och lura er att jag va gravid.. men så kul ska vi inte ha! 

Ne som ni kanske vet eller inte vet så har jag ätit mindre av kolhydrater på senaste men idag så va jag lite lat och klantig så när jag hade gjort pasta hällde jag allt på tallriken då bara jag skulle äta det (pappa är inte hemma) och tänkte men de är inte såå mycket , de orkar jag. Klart som fan jag orkar det jag orkar allt! Men hur jag känner mig efteråt är en annan sak.. Sen eftersom att jag hade så tråkigt idag så hade jag bakat en supergod hallonsockerkaka, så det blev efterrätt på det med ännu mer kolhydrater i. Jag kände mig helt fullproppad men tänkte att de går ner om typ en halvtimme.. de gjorde det inte.

Nu över tre timmar senare och ett times friskis och svettis pass senare är jag lika uppblåst som förut, alltså det ser ut som att jag svalt en boll och känns så med, sura uppstötningar och rullar fram ungefär.

Nu när jag känner såhär, så tänker jag tillbaks på hur jag kände mig förr (då när jag inte tänkte på vad jag åt) efter att jag hade ätit och det va ja.. ungefär exakt så här. Efter detta skall jag va lite striktare med kolhydraterna , hatar att känna mig såhär uppblåst. 

Någon som känner igen sig?


Kommentarer
Postat av: linnea,

haha, kan alltid göra sådär ;) lite extra när jag nyss ätit bara!

Svar: ja jag kan alltid göra så med men här trycker jag inte ut magen den bara .. är! haha
fannyelina

2012-07-09 @ 22:03:27
URL: http://dinnerandamovie.blogg.se
Postat av: Anna

Så det är kolhydrater som gör att man blir svälld?? Har så himla problem så fort jag äter en större måltid så sväller min mage upp till en stor boll. Och jag också hatar verkligen känslan! Kanske man skulle prova hålla tillbaka med dem och se om det blir någon skillnad :)

Svar: Nu vet jag ju inte hur de är med dig, du kanske kan vara känslig mot annat men för mig blir det bättre när jag inte äter så mycket kolhydrater typ pasta bröd osv. Testa, hade vart kul och se ifall de hjälper, men lägg gärna till lite extra protein och fett för att hålla dig mätt :)
fannyelina

2012-07-10 @ 14:51:41
URL: http://annakarolina.blogg.se
Postat av: Anonym

Äter inga kolhydrater och jag inte gjort dom senaste 3-4 månaderna. Tycker kroppen fungerar väldigt mycket bättre utan det. Det bästa är att man/jag inte blir jobbigt mätt längre. Jag blir mätt men känner mig inte lika "tung" om du förstår vad jag menar. Fortsätt, efter ett tag slutar man sakna kolhydrater och nu finns det mesta med väldigt lite kolhydrater, finns speciell pasta/bröd/choklad och allt möjligt som man kan äta istället!
ps. jätte fin blogg och du tar jätte fina bilder!

Svar: Jag tycker det verkar så skönt att skippa dem, men orkar inte hålla på att gå efter typ lchf och räkna kalorier menkan gärna tänka mig att byta ut t.ex pastan mot annat som blomkol eller broccoli osv! Har kollat en hel del just lchf bloggar med och man kan ju baka med mandelmjöl osv (jag älskar att baka!) så det är skönt att inte det försvinner helt. Ska fortsätta och minska mer och mer tillslut kanske dem försvinner helt hehe :)
fannyelina

2012-07-10 @ 18:12:20


Läs nedanstående före du kommenterar

OM REDIGERING

-Jag redigerar alla mina bilder i photoshop cs5

-Jag har förklarat hur jag redigerar dem, kolla under photoshop & tips!OM KAMERAUTRUSTNING

-Jag fotar med en NikonD90

All reklam eller spam kommer att raderas
:

Vad har du på hjärtat?

Namn:
Kommer du hit ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Kontakt: fanny.mattila@live.se Flickr Tumblr Portfolio Lookbook