Garnier BBcream & Concealer
Mitt bästa vardags smink tips är helt klart dessa två produkter, Garnier BBCream och Garnier ögon cocealer. Jag har inga större problem med min hy, jag får en kanske två finnar när de är den perioden i månaden och den blir lite extra torr på vintern. Då passar en lättar BB cream mig till vardags när jag inte känner för foundation, dock är jag väldigt blå under ögonen så för att får bort det anväder jag alltså garnier concealer. Lite transparent puder på de och så är jag redo! 

Minus med BBcreamen är att den är ganska parfymerad, blev så besviken i början då jag trodde att jag skulle få migrän av det (kan inte ha vissa parfymer osv pga migrän.) men det gick bra. Men varning för er som är känsliga mot parfym!

Det har vart ett väldans prat om dessa på senaste men concealern köpte jag redan i sommras, och BB creamen köpte jag först i januari om jag inte minns fel så här har vi en van användare haha!

Kommentarer
Postat av: Klara Hansson

Åå, jag älskar BBcream! Den bästa att ha till vardags, döljer lite lätt de röda partierna i ansiktet, perfekt!:D. Kommer användas väldigt mycket i sommar för att inte vara så där jätteröd i ansiktet.

2012-05-14 @ 12:37:52
URL: http://fookus.blogg.se/
Postat av: Sanna Suomela - Eskilstunas Bloggerska

Hej! Detta är inte reklam utan en möjlighet till jobb! Är du inte intresserad, så ber jag om ursäkt för "skräppost" Kram!Skulle du vilja prova ett enkelt och roligt jobb?

Sälja Oriflame - kosmetik, hudvård, dofter, kroppsvård och mycket mer? Det finns något för alla - unga som gamla, män som kvinnor! Säg till om du vill ha mer information, har lite erbjudanden du kan få ta del av om du vill bli säljare för Oriflame!Tjuvkik på två erbjudanden, du får följa med till Globen gratis och se Roxette uppträda samt att du kan få en Milk & Honey Gold Shower Gel helt gratis! Hojta till som sagt för mer information!

Kontakta mig via facebook eller på min mail: sannasuomelaa@hotmail.comDu kan även välja att vara kund hos Oriflame!Du kan även välja att vara kund hos Oriflame

/ Sanna Suomela Distriktschef Oriflame Eskilstuna

2012-05-14 @ 21:13:40
URL: http://ssannassuomela.blogg.se/
Postat av: Angelica

fin fanny <3ja skype och te kväll låter fint! <3

2012-05-15 @ 01:08:36
URL: http://mataduvor.blogg.se/
Postat av: Annie

Ser ingen skillnad :-) Du är lika fin oavsett.

2012-05-17 @ 19:55:52
URL: http://selain.blogg.se/


Läs nedanstående före du kommenterar

OM REDIGERING

-Jag redigerar alla mina bilder i photoshop cs5

-Jag har förklarat hur jag redigerar dem, kolla under photoshop & tips!OM KAMERAUTRUSTNING

-Jag fotar med en NikonD90

All reklam eller spam kommer att raderas
:

Vad har du på hjärtat?

Namn:
Kommer du hit ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Kontakt: fanny.mattila@live.se Flickr Tumblr Portfolio Lookbook